logo

Ak Parti’de durmak yok……

Ak Parti’de durmak yok……

İlçe yönetiminden belediye başkan ve belediye meclis üyesi olmak için 11 kişinin istifa etmesine rağmen AkParti Tuzla ilçe teşkilatı Cumartesi akşamı tam kadro toplanıp olağan ilçe toplantısını gerçekleştirdi.

http://www.akpartituzla.com/ internet sitesinden alınan bilgiye göre 02 Kasım Cumartesi Günü İlçe Başkan Vekili Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Sebahattin Demirci Başkanlığında toplanan  İlçe Yönetiminin yeni görevlendirmelerde bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, İl Başkanlığının onayıyla İlçe SKM Başkanlığı ve birimlerinin atandığını, S.K.M Başkanı Hüseyin Demirten, Yardımcıları Sosyal işler Başkanımız Sırrı Kaya, K.K. Başkanımız Münire Güçlü ve Gençlik Kolları Başkanımız Tarık Kuşcu  görev aldığını belirtildi.

İlçe Başkan Vekili Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Sebahattin Demirci  toplantıda yaptığı açıklamada, Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan’ın Tuzla İlçe Teşkilatı Mensupları olarak  çalışmalarına devam etmekte olduğunu, Teşkilatımızın Sinir ucları Müşahitlerimizden Başlayarak, Ana Kademe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri olarak tam Kadro birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu iletti.

Aynı Duyguları Paylaşan Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı  Münire Güçlü ve Tuzla İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Kuşcu birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

İlçe Toplantısının ardından 3 Ana Kademe,Kadın ve gençlik kolları İlçe yönetimleri ve Mahalle Başkanları ile seçim İstişare toplantısı yapıldı.

0_541295.11286 0_669856.11286

Etiketler: