logo

21 Mayıs 2013

Alper Potuk Galatasaray’da

Alper Potuk Galatasaray’da

57847045_AlperPotukŞampiyon Galatasaray ilk transfer bombasını patlattı. Uzun süredir peşinde olduğu Eskişehirsporlu Alper Potuk’a dün gece geç saatlerde imzayı attırdı.

Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten, transferi ilk olarak Twitter‘dan duyurdu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak Les Ottomans’ta Halil Ünal ile Alper transferini masaya yatırırken transferin resmen bittiği öğrenildi.

6 SAATİ AŞKIN GÖRÜŞME YAPILDI

Galatasaray, transferdeki bir numaralı gözdesine kavuştu gibi. Sarı Kırmızılılar, Alper Potuk’un transferi için Eskişehirspor ile prensipte anlaşma sağladı. Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak ile Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal‘ın bugün 6 saati aşkın yaptığı görüşme sonunda Alper’in transferi için uzlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Galatasaray‘ın Alper için yaptığı teklifi yarın yönetim kuruluna sunacağını ve bu işin kesinlik kazanacağını söyledi. Bu gelişme sonrasında sarı kırmızılı kulübün Alper’in transferini kısa bir sure içinde KAP’a bildirmesi ve Alper Potuk’un transferine resmiyet kazandırması bekleniyor(haberler.com)

Etiketler: »