logo

AÖF sınav sonuçları açıklandı / TIKLA ÖĞREN

AÖF sınav sonuçları açıklandı / TIKLA ÖĞREN

AÖF 2013 bahar dönemi final sınavları sonuçları açıklandı. AÖF sınav sonuçları AÖF’nin resmi sitesinden duyuruldu.  Açıköğretim Fakültesi öğrencileri AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyordu. AÖF öğrencilerinin gözü kulağı AÖF yönetiminin yapacağı açıklamadaydı.

Açık Öğretim Fakültesi AÖF öğrencilerinde heyecan yine dorukta. AÖF final sınav sonuçlarının açıklandığını öğrenen AÖF öğrencileri  dönem sonu notunu öğrenmek için AÖF’nin sitesine akın etti.

SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN…

AÖF yönetimi vize sınav sonuçlarını büyük bir sürprize imza atarak AÖF vize sınavlarından 11 gün sonra açıklamıştı. Anadolu Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Davut Aydın son açıklamasında AÖF final sınavı sonuçlarının da vize sınavları gibi kısa sürede açıklanacağının işaretini vermişti. Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, AÖF  sisteminde 1 milyon 197 bin 746 öğrencinin katıldığı AÖF bahar dönemi ara sınavı sonuçlarını 11 günde açıklayarak, üniversite tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini bildirmişti. Final sınavı sonuçlarının da erken açıklanabileceği tahmin ediliyor…

AÖF öğrencilerinin bütünleme hakkı bulunmadığı için AÖF sınav sonuçları sınıf geçme için belirleyici olacak.

AÖF’nin resmi sistesindeki sınav sonuçları bölümünde ise, AÖF Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık  12 gün sonra http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden açıklandı.

Öğrenciler AÖF Sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecekler. AÖF sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacak.

Etiketler: