logo

“Ayrana çok hasretsen gel ben sana ayran ısmarlarım”

“Ayrana çok hasretsen gel ben sana ayran ısmarlarım”

Başbakan Erdoğan, partisinin Ankara’da düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu.

basbakan_erdogan_2014te_3_secim_gelebilir13689409270_h1028236Alkol tartışmalarına katılan Erdoğan, “Siz Türkiye’de alkolü yasaklıyorsunuz diyorlar. Biz Anayasa’nın 58. maddesinin gereğini yapıyoruz ve diyoruz ki camilere ve eğitim kurumlarına 100 metre mesafede olması lazım, yazılı görsel internet dahil reklamını yasaklıyoruz. Bir devlet milletini kötü alışkanlıklardan koruyacak. Bu iş ilk defa Türkiye’de yapılmıyor. Haa içebileceğin mekanlar her şey bunlar belli. Hele hele bir tanesi kalkmış bunlar Tekirdağ’ın adını da unutturmak istiyorlar. Bu milletvekillerini Allah CHP’den korusun. Neymiş Tekirdağ rakısı varmış Tekirdağ ismini de yasaklayacaklarmış. CHP nereden buluyor bu adamları?” dedi.

Millet egemenliğine milletin seçip gönderdiği Ak Parti’nin orada olmasını hazmedemiyorlar. Aynı şekilde komisyonlarda.

Biz çoğunluğun azınlığa zulmetmesini istemeyiz ama azınlığın çoğunluğa şöyle ya da böyle baskısına asla tahammül edemeyiz. 326 milletvekiline benim milletim git üç-beş kişiye ezil diye yetki vermedi.

“GECE GÜNDÜZ AYYAŞ BİR GENÇLİK İSTEMİYORUZ”

Biz Anayasa’nın 58. maddesinin gereğini istiyoruz. Biz afedersin ufacık çocukların Şarib-ül Leyli Ve-n Nehar (gece gündüz içki içen, devamlı sarhoş) olmasını istemiyoruz. Uyanık olacak diri olacak bir nesil istiyoruz. Gece gündüz kafa kıyak dolaşan bir nesil istemiyoruz. Ayrana çok hasretsen gel ben sana ayran ısmarlarım. Anan da ninen de ayranla büyüdü. O insanların milli içkisi ayrandı.

Etiketler: » » » » »