logo

Aziz Yıldırım Gidiyor Yerine….

Aziz Yıldırım Gidiyor Yerine….

1372144076-aziztepeeeBu takdirde Aziz Yıldırım Sportif A.Ş.’nin CEO’su olarak görev yapacak. Aziz Yıldırım CEO olarak görev aldıktan sonra kulübü yönetmeye devam edecek. Bu takdirde Fenerbahçe’de kulüp başkanlığı görevine Vefa Küçük’ün getirilmesi planlanıyor…

Sarı-Lacivertli kulüpte Fenerbahçe ile birlikte UEFA Disiplin Kurulu’na sevkedilen Başkan Aziz Yıldırım’ın ömür boyu men cezası alması durumunda yeni bir plan devreye sokulacak. Bunun için şimdiden tüm planların yapıldığı öğrenildi.

Takvim’in haberine göre; Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım CEO olduğu takdirde başkanlığa Vefa Küçük’ün getirilmesi düşünülüyor. Bir dönem Fenerbahçe’de yönetici olarak görev yapan Vefa Küçük, eski başkanlardan Metin Aşık ve Ali Şen’in ekibinde de yer almıştı. Vefa Küçük bir kongrede ise Başkan Aziz Yıldırım ile girdiği başkanlık yarışını sadece 1 oyla kaybederek koltuğu alamamıştı. Daha sonra Aziz Yıldırım ile iyi ilişkiler içersinde olan Vefa Küçük Aziz Yıldırım’ın men cezası alması durumunda kulübün yeni başkanı olacak.

CEZA ALIRSA FORMÜL DEVREYE GİRECEK
Fenerbahçe camiasında bu senaryonun çok konuşulduğu ve Başkan Aziz Yıldırım’ın ceza alması durumunda bu formülün yürürlüğe gireceği öğrenildi. Aziz Yıldırım’ın CEO teklifine sıcak baktığı öne sürülürken yakın çevresine, “Fenerbahçe’de hangi görevde olursam olayım seve seve varım. Meydanı kimseye boş bırakmam. Fenerbahçe’nin çıkarları için verilen her görevde varım” dediği belirlendi. Sarı- Lacivertli camianın Yıldırım’ın ceza alması durumunda ilk planda kendisini CEO olarak göreve getireceği belirlendi.

VEFA KÜÇÜK GÖREV ALMAYA HAZIR
Fenerbahçe’ de başkanlığa getirilmesi düşünülen Vefa Küçük’ün ise bu teklifi kabul ettiği öğrenildi. Küçük’ün yakın çevresine, “Başkanımız Aziz Yıldırım’ın her hangi bir ceza almaması tek temennimiz. Bugüne kadar Fenerbahçe için her şeyini ortaya koydu. Ortada büyük bir haksızlık var. UEFA kendisine umarım ceza vermez. Ancak eğer böyle birşey olursa ben Vefa Küçük olarak üzerime düşeni yaparım. Fenerbahçe’ye hizmet ibadettir. Yeter ki kulüp zarara uğramasın. Fenerbahçe’de her görevde varım” dediği öğrenildi.

UEFA Disiplin Kurulu’nun dün Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında bir karar vermemesi hem Beşiktaş, hem de Fenerbahçe’de sinirlerin iyice gerilmesine neden oldu.

DEMİRÖREN’DEN UEFA’YA BASKI
Herkesin gözü UEFA Disiplin Kurulu’ndan gelecek cevaba çevrilirken TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in apar topar İsviçre’ye giderek UEFA yetkilileriyle bir görüşme yaptığı öne sürüldü. Burada kulis çalışmaları yapan Yıldırım Demirören’in UEFA yetkililerine Türkiye’deki yargı sürecinin sonuçlarının beklemeleri yönünde baskı yaptığı iddialar arasında.

BİRAZ SÜRE
Demirören’in UEFA yetkililerine, “Yargı kararını beklerseniz daha sağlıklı bir durum olur. Şu anda erken bir kararın dönüşü olmayabilir. Bu konuda anlayış bekliyorum” dediği belirlendi.

EMENİKE&SEZER KURULUN KOZU
UEFA Disiplin Kurulu’ndaki duruşmada müfettiş Palacios’un kulübün şike yaptığına dair somut bir veri bulamadığı öğrenildi. Raporda diğer konularla ilgili delile rastlanmazken ortada şike ile suçlanan hakem ve futbolcu olmadığı için Emenike ve Sezer’in transferinde usulsüzlük yapıldığı gerekçe olarak gösterilecek.

Etiketler: » »