logo

Babasına yardım ederken canından oldu…..

Babasına yardım ederken canından oldu…..

babasina-yardim-ederken-canindan-oldu_3245_oTuzla’da bir tersanede işçi olarak çalışan Ekrem Dikici, boş zamanlarında da inşaat ve çatı onarım işleri yapıyordu.

Yine Kocaelinin Körfez ilçesinde ki evine yakın bir bölgede bulunan bir inşaatın çatısının onarım işi alan Ekrem Dikici, sabah saatlerinde yanına oğlunu alarak çalışacakları inşaatın çatısına çıktı.

Babasıyla birlikte çalışan Salih Dikici (15), çatı katında bulunan verandanın üstüne basınca veranda kırıldı ve Salih Dikici 5 katlı binanın çatı katından beton zemine düştü. Çevredekilerin haber vermesiyle, olay yerine gelen ambulansla Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılırken ambulansta yaşamını yitirdi. Oğlunun acı haberini alan baba evladını kaybetmenin acısını yaşarken, hastaneye gelerek oğlunun yaşamını yitirdiğini öğrenen anne ise sinir krizleri geçirdi.

Körfez Hadise Evyap İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi olan Salih Dikici’nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Ev hanımı Aysel Dikici ile tersane işçisi Ekrem Dikici’nin 5 çocuğundan biri olan Salih Dikici’nin cenazesi, otopsinin ardından bugün toprağa verilecek. – KOCAELİ

Etiketler: » » »