logo

Bu Başarı Tuzla Kızılay’ın

Bu Başarı Tuzla Kızılay’ın

Kızılay’dan İlk Yardım Eğitimcilerine Ödül

 

Türkiye genelindeki şubeleri ile temsilcilikleri ve dünyanın farklı coğrafyalarındaki ekipleriyle ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırırken bir yandan da eğitim çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay, ilk yardım eğitim çalışmalarıyla başarıyı yakalayan şubelerini de onurlandırıyor.

Kızılay, 2018’de en çok eğitim ile seminer veren ve en çok brüt gelir elde eden İlk Yardım Eğitim Merkezlerinin başarısını bir törenle ödüllendirdi. Türk Kızılay Eğitim Hizmetleri Direktörlüğü organizasyonunda düzenlenen törene Genel Sekreter Hüseyin Can, Genel Müdür Dr. İbrahim Altan, Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Özer, şube başkanları ve şubelere bağlı İlk Yardım Eğitim Merkezi mesul müdürleri katıldı. Törende şube başkanları ve mesul müdürlere teşekkür belgesi ve hediyeler verildi.

“Her evde bir ilk yardımcı olması hedefimiz var”

Hayatın her anında ilk yardıma ihtiyaç duyulabileceğini vurgulayan Genel Sekreter Can, “Arkadaşlarımızın ilk yardım eğitimi noktasında çok gayret sarf ettiğini biliyoruz. Ama yeni hedeflerimiz var. Her evde bir ilk yardımcı olması hedefimiz var. Hiçbir hedef ulaşılamayacak merhale değildir. Bütün hedefler yakalanmak için vardır. Bizde bu hedefi sizlerle yakalayacağız. Verdiğimiz ilk yardım eğitimleri insan hayatında bir anlık lazım olan bir şeydir. Lazım olduğu anda ilk yardım eğitimi almış insanlarımızdan bir tanesinin bile o mekânda veya o çevrede olması hayat kurtarıyor. Böyle bir görevde bulunduğunuz için sizleri Kızılay adına kutluyorum.” dedi.

İlk yardım eğitimi verilen kişilerin bir canı bile kurtarmış olmasının kıymetli olduğunu belirten Genel Müdür Altan da eğitim alan kişi sayısının artması temennisinde bulunarak emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade etti.

Tuzla Kızılay Şubesi İlk Yardım Eğitimleri ile en fazla brüt gelir elde eden İlk Yardım Eğitim Merkezleri olarak  ödüle layık görüldü.

Tuzla Kızılay Şube Başkanı  Sebahattin Demirci’ye Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan tarafından teşekkür belgesi verildi.

İlk Yardım Eğitimleri ile en fazla brüt gelir elde eden ilk yardım eğitim merkezi

1. Bursa Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi
2. Tuzla Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi
3. Eskişehir Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi
4. Ankara Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi
5. Çorlu Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi

İlk Yardım Seminerleri ile en fazla kişiye ulaşan İlk yardım eğitim merkezi

1. Ankara Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi
2. Kağıthane İlk Yardım Eğitim Merkezi
3. Mamak Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi
4. İzmir Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi
5. Bursa Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi

İlk Yardım Eğitimleri ile en fazla kişiye ulaşan ilk yardım eğitim merkezi

1. Eskişehir Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi
2. Bursa Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi
3. Ankara Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi
4. Tuzla Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi
5. Mamak Şube İlk Yardım Eğitim Merkezi

Etiketler: » » » » » » »