logo

29 Haziran 2013

Ersun Yanal’ın istediği Galatasaraylı

Ersun Yanal’ın istediği Galatasaraylı

Fenerbahçe’de beklenen oldu ve Ersun Yanal, teknik direktörlük görevine getirildi. Aykut Kocaman’ın istifasının ardından ilk görüşülen yerli hoca olan Yanal, dün öğle saatlerinde kulüp binasına gelerek 1 yıllık sözleşme imzaladı.

1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Yanal’a 1 yıl için 1.5 milyon dolar ödeneceği belirtildi. Kulüpten borsaya gönderilen yazıda “Fenerbahçemiz, sayın Ersun Yanal ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Teknik direktörümüz Ersun Yanal’ın basın toplantısı önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Sayın Yanal’a hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyoruz” denildi.

BÜYÜK KATKI SAĞLAR

İmzadan sonra Fenerbahçeli yöneticilerle transferler hakkında konuşan Ersun Yanal yeni takımında görmek istediği ilk ismi de açıkladı. Tecrübeli teknik adam, geçen sezon Galatasaray’da kiralık oynayan ve bonservisi Toulouse kulübünde bulunan Umut Bulut’un transfer edilmesi halinde takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Hatırlanacağı gibi Ersun Yanal’ın Trabzonspor’u çalıştırdığı dönemde Umut Bulut attığı gollerle yıldızını parlatmıştı. Deneyimli oyuncu, Yanal’ın teknik patronluğundaki Trabzonspor’da 57 maçta, 22 gol kaydetmişti.