logo

Eşini terk eden kocayı kayınbiraderler linç etti

Eşini terk eden kocayı kayınbiraderler linç etti

4892292549İstanbul Bahçelievler’de eşini terk edip sevgilisiyle yaşamaya başlayan Alaattin Öztaş, eşinin erkek kardeşleri tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. Alaattin Öztaş (35), yaklaşık bir yıl önce Asuman T. ile evlendi. Öztaş, iddiaya göre evlendikten 3 ay sonra evi terk ederek daha önce 10 yıl beraber yaşadığı sevgilisine geri döndü. Öztaş, yaklaşık 8 ay boyunca eve uğramadı. İddiaya göre, terk edilen genç kadının erkek kardeşleri ise, Öztaş’ın kız kardeşlerini bırakıp gitmesini hazmedemedi.

50 METRE KOŞUP YIĞILDI

Genç kadının kardeşleri Ayhan T. (40), Murat T. (38) ile akrabaları Okan K. (19), iki hafta önce Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi Kıbrıs Caddesi’nde Alaattin Öztaş’ı yolda yürürken gördü. Okan K. Öztaş’ı kovalamaya başladı. Ellerinde sopa ve bıçak olan üç kişiden Ayhan T. elindeki bıçağı Öztaş’a sapladı. Diğer iki kişi de Öztaş’a sopalarla vurmaya başladı. Aldığı bıçak ve sopa darbelerinden kurtulmaya çalışan Öztaş, 50 metre koştuktan sonra yere yığılarak hayatını kaybetti. Hırsını alamayan 3 kişi Öztaş’a sopa ve tekme ile vurmaya devam etti.

ÖLÜMDEN SONRA DAYAK
Korkunç olay, çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı. Öztaş’ın yaralı halde ölümden kaçışını kameralar saniye saniye kaydetti. Görüntülerde Öztaş’ın bıçaklandıktan 10 saniye sonra yere yığıldığı, peşindeki 3 kişinin ise Öztaş’a sopa ve tekmelerle saldırmaya devam ettiği görülüyor. Elinde tüfek, sopa ve bıçak olan 3 kişi, daha sonra hızla olay yerinden uzaklaşıyor. Görüntüleri inceleyen Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili Ayhan T. (40), Murat T. (38) ve Okan K.’yi (19) gözaltına aldı. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na çıkarılan üç şüpheli, “canavarca hisle kasten adam öldürmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.(sabah)

Etiketler: »