logo

“Gazeteciler, belediyelerle ilgili her türlü bilgiyi bilir”

“Gazeteciler, belediyelerle ilgili her türlü bilgiyi bilir”

Özhaseki, “Gazeteciler, belediyelerle ilgili her türlü haberi ve dedikoduyu bilir”

 

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Arkadaşlarımız illere gidip oralarda yoklamalar yapacaklar. Önce teşkilatla oturup konuşacaklar. Arkasından bütün STK’ları gezecekler. Mesela Gazeteciler Cemiyetini uğrayacaklar olmazsa olmaz. Bütün gazeteciler her türlü haberi ve dedikoduyu bilirler.”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediyelerle ilgili düşüncelerini dile getiren Özhaseki, belediye başkan adaylarını ne zaman açıklayacaklarını da ifade etti.

“MUHALEFETTE OLDUĞUMUZ YERLERDE DAHA ERKEN AÇIKLAYACAĞIZ”

Muhalefette olduğumuz yerlerde daha erken açıklayacağız ki çıksınlar çalışsınlar. Normalde senenin sonuna doğru açıklarız ama ilk olarak muhalefette olduğumuz yerler. Şunu diyenlerde var. Erken açıklamayın adamın falsosunu bulurlar. Biz falsolu adam getirmeyeceğiz. İftira varsa temizlesin. Bölge bölge, grup grup açıklayabiliriz. Biz hızlı davranıyoruz.

“30 BÜYÜKŞEHİRİN 18’İ, 51 İLİN 30’U AK PART’Lİ”

Özhaseki, “Bana yardımcı olacak milletvekillerimizle toplantılarımız var. Bu arkadaşlarımızın hepsinin sorumluluk alanlarını belirleyeceğiz. Karadeniz, Akdeniz ve Orta İç, İstanbul, Ankara bu arkadaşlarımız araziye çıkmaya başladılar. Ancak zaten bir evvelki birim başkanı arkadaşlarımızın yaptığı birçok raporlamalar var onlarda bir görev alacaklar, okuyacaklar.

İllere gidip oralarda yoklamalar yapacaklar. Önce teşkilatla oturup konuşacaklar. Arkasından bütün STK’ları gezecekler. Mesela Gazetecilere uğrayacaklar olmazsa olmaz. Bütün gazeteciler her türlü haberi ve dedikoduyu bilirler. Ticaret, esnaf odalarına, Pazarcılar Odasına uğrayacaklar. Manavlar, bakkallar. Yemeklerini teşkilatın kendilerine belirledikleri alanlarda yemeyecekler. O şehir raporları ortaya çıkınca orada biz iktidardaysak bizim başkan hakkındaki genel kanaatlerimiz anketlerle örtüşüyor mu, örtüşmüyor mu? Manipüle edilmemiş anket de her zaman doğru sonuç veriyor. Adamın gördükleri izlenimleri anketle yan yana geldiğinde örtüşüyorsa ve orada bizim arkadaşımız başarılıysa niye bir başkasını koyalım.  Ama değilse bir dakika diyeceğiz. Bunların aslında raporları var da ben bir daha çıplak gözle görmek istiyorum.

30 büyük şehrin 18’i AK Partili. 51 vilayetin 30’u AK Partili. Nüfusun yüzde 61’ine hitap ediyor bizim arkadaşlarımız belediyelerde. Bu arkadaşlarımız içerisinde üç dönem kuralına takılacaklar olabilecek. Arkadaşlarımızın içerisinde başarılı olanları tespit ettiğimizde yeniden bizim başkanlarımız devam edecekler. Başarılı insanları da kırmak istemeyiz. Çünkü insan zor bulunuyor. Belediye misyonunu bir adamın üstlenmesi, onu severek yapması hakikaten kolay bir iş değil. Çünkü adamın ne zamanı ne özeli kalıyor. Belediyeyi anlayacak adam zor bulunuyor.”

Etiketler: » » » » »