logo

Gaziantepte Konser Gecesi

Gaziantepte Konser Gecesi

GAZİANTEP’te sahneye çıkan Manga, Ferhat Göçer, Teoman ve Zara hayranlarını coşturdu.

Gaziantep’te, üniversitelerin bahar şenlikleri kapsamında ve özel organizasyonlarla düzenlenen konserlerde Manga, Ferhat Göçer, Teoman ve Zara sahneye çıktı. Kentte yağmur yağmasına rağmen konser alanlarını tıklım tıklım dolduran Gaziantepliler, unutulmaz bir gece yaşadı.

Özel Zirve Üniversitesi’nde düzenlenen Zirve Fest şenlikleri kapsamında rock müziğin önde gelen gruplarından Manga, yaklaşık 2 bin üniversiteliye konser verdi. Festival alanını dolduran gençler 2 saat sahnede kalan Manga’nın şarkılarına eşlik etti.

FERHAT GÖÇER’İ YAĞMUR ALTINA DİNLEDİLER

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Bilim, Kültür ve Sanat Festivali’nde ise Ferhat Göçer sahneye çıktı. Gece üniversite kampüsünde sahneye çıkan Göçer, seslendirdiği duygusal ve hareketli şarkılarla hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Konsere katılan 2 bine yakın öğrenci ve davetli, yağan yağmura rağmen açık alanda şarkılarını seslendiren Göçer’e eşlik etti.

TEOMAN 5 BİN KİŞİYİ COŞTURDU

Teoman ise bir GSM firmasının düzenlediği konserler kapsamında sahneye çıktı. Şahinbey Spor Salonu’nda yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde Teoman şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

ZARA’DAN TÜRKÜ GECESİ

Gaziantep Üniversitesi’nin 40’ıncı yıl dönümü nedeniyle düzenlenen ‘Bilim, Kültür ve Sanat Günleri’ kapsamında türkücü Zara sahneye çıktı. Üniversite stadyumunda yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konserde türkülerini seslendiren Zara, Gaziantep’te bulunduğu için mutlu olduğunu ifade etti.

MY (HK/CK)

Kaynak: haber3.com