logo

Haliç yelken yarışlarına ev sahipliği yapacak

Haliç yelken yarışlarına ev sahipliği yapacak

570 yıl sonra ilk kez Haliç’i lüks tekneler, yatlar, mega yatlar, katamaranlar ve yelkenliler fethetti. Yarın Boat Fest kapsamında 16 lise takımı Haliç’in mavi suları üstünde muhteşem bir görüntü oluşturacak.

Yelken sporuna destek ve genç yelkencileri bir araya getirecek olan bu yarışta Bilgi Üniversitesinin hazırladığı çeşitli ödüller ile taçlandırılacak olan bu yarış sonucunda ONE DESIGN katılımcıları ve izleyicilerini heyecanlı dakikalar bekliyor olacak.

Görsel açıdan zengin olan bir yarışma şekli olan ONE DESIGN, sahile çok yakın parkur kurularak, seyirciler ile neredeyse iç içe bir şekilde yapılacağı için izleyenler yarışın her anında kendini yarışın bir parçası olarak hissedecek.

Katılım gösterecek liseler:

* ANAKENT KOLEJİ* FENERBAHÇE ANADOLU LİSESİ* İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANADOLU LİSESİ* MODAFEN KOLEJİ* NOTRE DAME DE SION FRANSIZ LİSESİ* ÖZEL ALMAN LİSESİ* ÖZEL BİLFEN ANADOLU LİSESİ* ÖZEL ÇEVRE KOLEJİ* ÖZEL IRMAK ANADOLU LİSESİ* ÖZEL İTALYAN LİSESİ* SAINT BENOIT FRANSIZ LİSESİ* SAINT JOSEPH FRANSIZ LİSESİ* SAINTE PULCHERIE FRANSIZ LİSESİ* TED İSTANBUL KOLEJİ ÖZEL LİSESİ* VKV KOÇ ÖZEL LİSESİ* ZİYA KALKAVAN ANADOLU DENİZCİLİK TEKNİK LİSESİ

Kaynak: haber7.com