logo

Kadir Topbaş Seçim çalışmalarına start verdi.

Kadir Topbaş Seçim çalışmalarına start verdi.

Picture 2  Yerel seçim çalışmalarına start veren Başka Topbaş gazetelere dev bir ilan verdi.

9 GAZETEDE YOKTU

Topbaş’ın ilanı bir çok ulusal gazetede çıkarken Ortadoğu, Yeniçağ,Cumhuriyet, Yurt, Özgür Gündem, Aydınlık, Evrensel, Sözcü ve Yurt gibi gazetelerde ise yer almadı.

“SEVGİLİ HEMŞERİLERİM”

Kadir Topbaş, “Sevgili Hemşehrilerim” diye seslendiği ve gazetelerin ilk sayfalarının sağ tarafını boydan boya bir mektup şeklinde kaplayan ilanında, ulaşımda icraat ve hedeflerini anlattı.
Topbaş, daha hızlı, konforlu ve güvenli toplu ulaşım için 9 yıldır aralıksız çalıştıklarını, bugüne kadar 263 kavşak ve yol yaptıklarını belirtti.

“CUMHURİYET TARİHİNİN REKORLARINI KIRDIK”

Cumhuriyet tarihinin yatırım rekorlarını kırdıklarını vurgulayan Topbaş’ın ilanında şu ifadelere yer verildi:
“Metrobüs ile trafiğin tıkanan damarlarını açtık. 3 karayolu tüneli ile saatlik mesafeleri dakikalara düşürdük. Otopark sisteminde modern dönüşümü sağladık. ‘İstanbul rayına oturacak’ dedik, metro yatırımlarına hız verdik. Cumhuriyet tarihinin en büyük metro yatırımını gerçekleştirdik. Kadıköy-Kartal metro hattını 2012’de hizmete aldık, şimdi Tuzla‘ya kadar uzatıyoruz. Otogar-Bağcılar Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy metro hattı hizmette… Taksim‘i Yenikapı’ya bağlayan Haliç Metro Geçiş Köprüsü bu yıl ulaşım sistemine entegre oluyor. Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattını rekor sürede tamamlayıp, 2015’te açıyoruz. Mecidiyeköy-Kağıthane-Alibeyköy-Mahmutbey metro hattının temelini bu yıl atıyor, 2017 yılında hizmete sunuyoruz.

“HER YERDE VE HER YERE METRO”

İstanbul’un toplu ulaşımında 2013 çok önemli bir yıl. Marmaray, Yenikapı Transfer Merkezi ve Haliç Metro Geçiş Köprüsü tamamlanıyor. Metro, metrobüs, tramvay ve deniz hatları kesintisiz ulaşım için buluşuyor. Tuzla‘dan Silivri‘ye, Bakırköy‘den Sarıyer‘e, Halkalı‘dan Çekmeköy’e, Başakşehir’den Üsküdar‘a kadar İstanbul‘da dakikalarla yolculuk hedefine adım adım yaklaşıyoruz. 2016 yılında 7 milyon kişi, sadece metro kullanarak istediği her yere ulaşabilecek. 2019 yılında İstanbul dünyanın pek çok gelişmiş şehrinden daha uzun ve daha modern bir metro sistemine kavuşacak. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü olan 2023’te ise her ilçeye, her mahalleye metro ile erişilebilen bir şehir hedefi gerçek olacak. Gücümüz, heyecanımız, enerjimiz ve kaynağımız var. ‘Her yerde metro, her yere metro’ hedefine emin adımlarla koşuyoruz. İnandık, planladık ve yapıyoruz.”

 

Picture 3

 

 

 

 

Picture 4

Etiketler: » » »