logo

Kastamonu günleri Feshane’de başladı

Kastamonu günleri Feshane’de başladı

Her yıl farklı kültürlerin bir araya geldiği Feshane, 16 Mayıs’da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Milletvekili Haldun Ertürk, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Sami Uslu ve Kastamonu Dayanışma Derneği Başkanı Latif Çilingiroğlu’nun katılımıyla törenle açıldı.

16-19 Mayıs tarihleri arasında Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) tarafından 6. Kez gerçekleştirilecek etkinliklerde ziyaretçiler Kastamonu yöresinin pek çok kültürünü tanıma fırsatı bulacak.

Bilinenin aksine tarihi, kültürü, yemekleri ve özellikle Türkiye’nin en uzun sahil şeridine sahip olması ve yemyeşil coğrafyasıyla Kastamonu, pek çok ilimiz arasında son yıllarda en fazla ziyaret edilen yerlerin başında geliyor. 16 Mayıs Perşembe günü saat: 14.00’de Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından açılışı gerçekleştirilen festivalde yöresel Kastamonu yemekleri, konserler, sergi ve panellerle ziyaretçiler dört gün boyunca keyifli saatler yaşayacak.

Kaynak: haber7.com