logo

17 Mayıs 2013

Messi’nin çalımı Beckham’a futbolu bıraktırdı

Messi’nin çalımı Beckham’a futbolu bıraktırdı

David Beckham, bir kaç sezon önce futbolu bıraktıktan sonra çalışkan bir oyuncu olarak hatırlanmak istediğini açıklamıştı. Son olarak Paris Saint Germain’de forma giyen yıldız oyuncu, sansasyonel kariyerine son vereceğini duyurdu. Sonrasında ise Sky Sports’a bir röportaj verdi ve bir çok bilinmeyeni aktardı.

“ZİRVEDE BIRAKMAM GEREKİYORDU”

İlk olarak Futbolu bıraktığı anın doğru zaman olup olmadığı sorusu sorulan Beckham, “Artık emekli olmaya hazır olduğumu düşünüyorum. Hala üst düzey futbolda mücadele edebileceğimi düşünüyordum. Son 6 ay boyunca da bunu gerçekleştirdim. Ama gizlice kendime zirvede bırakmam gerektiğini söylüyordum. 8 ay önce Fransa Ligi’nde oynayacağımı, Fransa Ligi’ni ve Fransa Kupası’nı kazanacağımı söyleseydiniz kesinlikle inanmazdım. Ancak bu şans bana PSG’de verildi ve sonunda burada bırakmam gerektiğine karar verdim. Futbolu çok seviyorum ama bence doğru zaman. Neden bilmiyorum ama işte öyle hissediyorum. Ama her zaman daha iyi yapabileceğimi hissediyorum ki bu da bir başka problemim.” cevabını verdi.

“MESSİ BANA ÇALIM ATTIĞINDA..”

Tam olarak ne zaman futbolu bırakmaya karar verdiği sorulan Beckham, bu soruya esprili bir yanıt vererek başlayan David Beckham, “Sanırım Messi benim yanımdan hızlıca geçip bana çalım attığında!” dedi.

“ÇOK ŞANSLIYDIM”

Sonrasında ise tam olarak bunun aklına nasıl düştüğünü bilmediğini ileten 37 yaşındaki futbolcu, “Kariyerim boyunca çok şanslıydım. Birlikte oynadığım oyuncular ve kazandığım kupalar… Geçen sene MLS’de oynayıp bu sene de PSG’de oynayıp ikisinde de şampiyonluk kazandım. Sanırım bu en iyi yoldu bırakmak için.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ensonhaber.com