logo

Nene Hatun Köyü İlköğretim Okuluna Yardım

Nene Hatun Köyü İlköğretim Okuluna Yardım

nene-hatun-koyu-ilkogretim-okuluna-yardim-4650621_oİstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı, Yalova Nene Hatun Eğitim Yardımlaşma Derneği, Pendik Erzurumlular Derneği ve Kartal Erzurumlular Derneği’nce Nene Hatun Köyü İlköğretim okuluna yardımda bulundu.

İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı, Yalova Nene Hatun Eğitim Yardımlaşma Derneği, Pendik Erzurumlular Derneği ve Kartal Erzurumlular Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Dedeman Otelde gerçekleştirilen Nene Hatun’u anma etkinliğinden sonra dernek bünyesinde faaliyet gösteren bayan üyeler Nene Hatun Köyü İlköğretim okuluna yardımda bulundu.

İstanbul’dan getirilen yardımları Nene Hatun Köyü İlköğretim okuluna teslim eden derneklerin temsilcileri Nene Hatun Köyü’nün adeta unutulduğunu söyleyerek köyün isminin Nene Hatun Köyü yerine unutulmuş köy olarak değiştirilmesini söylediler.

Nene Hatun Köy sakinleri ise köylerine en son gelen siyasi ismin Süleyman Demirel olduğunu söyleyerek o günden sonra hiçbir siyasinin veya bürokratın köye uğramadığını ifade ettiler.(iha)

Etiketler: