logo

Olimpiyat Çocuklarının Tuzla’da Lüks Araç Keyfi

Olimpiyat Çocuklarının Tuzla’da Lüks Araç Keyfi

olimpiyat-cocuklarinin-luks-arac-keyfi-4723299_oUluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından düzenlenen 11. Türkçe Olimpiyatları için İstanbul‘da bulunan bir grup öğrenci, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapmış olan İntercity İstanbul Park Pisti’nde lüks otomobillere binerek fotoğraf çektirdi.

Tuzla Akfırat‘ta bulunan İntercity İstanbul Park‘ı ziyaret ederek buradaki lüks ve klasik araçları gören öğrenciler, çok memnun olduklarını dile getirdi. Birbirinden lüks araçları bir arada görmenin sevincini yaşayan öğrenciler, lüks arabalarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Mercedes, Aston Martin, Lamborgini, Ferrari, BMV, Audi, Porsche gibi lüks otomobillerin yanı sıra klasik araçları da çok beğendiğini söyleyen Tataristanlı Amir Giniyatullin, “İlk kez böyle araçlara yakından bakıyorum. Bu heyecanı anlatmak imkansız.” dedi. Mali‘den gelen Sanoussi Diaty Diarra ise saatte 250 kilometre hız yapan Ferrari’yle gezdiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Bu araçları ancak filmlerden görebildim şimdiye kadar. İnanılmaz bir duygu. İnsan sanki yerde değil de havada uçuyormuş gibi hissediyor. Ailelerimizle memleketimizde gezmek isterdik.” şeklinde konuştu.

Gezide İntercity firmasının yetkilileri tarafından öğrencilere tur attırıldıktan sonra araçlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

Etiketler: » »