logo

Samsung Galaxy Grand Türkiye’de

Dünyanın teknoloji liderlerinden Samsung Electronics bir telefondan çok daha fazlasını isteyen kullanıcılar için ideal akıllı telefon olan Samsung Galaxy Grand’i tanıttı. Google’ın en yeni işletim sistemi olan Android 4.1.2 Jelly Bean’e sahip olan Samsung Galaxy Grand 5 inçlik canlı ekranı; mesajlaşma, çoklu ortam ve internet içeriğini canlı renk ve parlaklıkla sunarak, kapsamlı bir izleme deneyimi sağlıyor. Samsung Galaxy Grand Multi Window özelliği sayesinde ekran görüntüsünü değiştirmeye gerek kalmadan aynı anda birden fazla uygulamayı açmanıza ve gerçek bir çoklu görev deneyimi yaşamanıza olanak tanıyor.

ŞİMŞEK HIZINDA EKRANLAR ARASI GEÇİŞ

Samsung Galaxy Grand’in etkileyici 1.2 GHz çift çekirdekli işlemcisi, çoklu görevlerin sorunsuz bir şekilde yapılmasını, internette daha hızlı gezinmeyi, adeta bir şimşek hızıyla ekranlar arasında geçiş yapabilmeyi ve en zorlu uygulama ve oyunlar için en üst düzey grafik görüntülerin elde edilmesini sağlıyor.

Samsung Galaxy Grand’de ayrıca, deklanşör gecikmesi sıfır olan ve çok hızlı bir şekilde açılan güçlü bir fotoğraf makinesi de bulunuyor. Fotoğraf makinesi, en karanlık ortamlarda bile net fotoğraflar çekilmesine olanak tanıyan arka fon aydınlatma sensorunun yanı sıra Full HD video kayıt özelliğini de içinde barındırıyor.

Birbirinden çarpıcı özelliklerin hepsi Samsung GALAXY Grand’de

Samsung Galaxy Grand’in “Direct Call” özelliği sayesinde, kullanıcı artık cihazı kulağına koyarak, istediği numarayı otomatik arayabiliyor. Kullanıcılar, durum güncellemelerini telefonlarını sallayarak yapabildikleri gibi telefonu sağa sola çevirerek, ekrandaki görüntüyü yakınlaştırabiliyorlar. “Smart Alert” ise cevapsız arama ve yeni mesaj gibi gözden kaçan şeyleri görebilmeniz için artık telefonu elinize almanız yeterli oluyor. “Popup Video” özelliği diğer işlerinize devam ederken, ekranın herhangi bir yerinde beliren açılır pencereler üzerinden video izlemenize, “S Voice” sesinizle telefonu kontrol etmenize ve “AllShare Play” de tek bir hesap üzerinden farklı Samsung cihazlarla içerik paylaşmanıza olanak tanıyor.