logo

Tuzla Belediyesi artık Herkesle Konuşacak

Tuzla Belediyesi artık Herkesle Konuşacak

tuzla-belediyesi-personeli-isaret-dili-ogrendiTuzla Belediyesi’nin 16 personeli, İşaret Dili’ni öğrendi. Kursiyerler, sertifika töreninde İstiklal Marşı’nı ve selamlama konuşmasını işaret diliyle sundu.

Tuzla Belediyesi, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Tuzla Engelliler Derneği işbirliğiyle İşaret Dili kursu düzenlendi. İşitme ve konuşma engelli vatandaşlarla daha kolay iletişim sağlanmasını amaçlayan kurs, 2 ayda sürdü. 120 saatlik eğitime tabi tutulan kursiyerlere belgeleri törenle verildi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Selvitopi, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yıldız, Tuzla Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İrfan Fırat, Tuzla Engelliler Derneği Başkanı İsa Cengiz, kursiyerler ve aileleri katıldı. Kursiyerler, sertifikalarını protokol mensuplarından aldı.

Tuzla’da Toplumun Her Kesimiyle İletişim Kuruyoruz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, halkı anlayan, halkla sağlıklı iletişim kuran ve sürdüren yapıların başarılı olabileceğini söyledi. Başkan Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin halk günü, mobil beyaz masa, AKOS (Akıllı Kent Otomasyon Sistemi), sosyal medya halk günü, halk meclisi gibi uygulamalarla sürekli halkla iletişim halinde olduğunu belirtti. Engelli vatandaşlarla iletişimi kolaylaştıran İşaret Dili Kursu’na önem verdiklerini belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla’da toplumun her kesimiyle iletişim kuruyoruz. Bu iletişimi sürekli, kalıcı ve çift yönlü etkileşimle sürdürüyoruz” dedi.

Etiketler: » » » » »