logo

Tuzla İşkur’dan anlamlı etkinlik

Tuzla İşkur’dan anlamlı etkinlik

IMG_2543Tuzla İşkur, Engelliler haftası sebebiyle Tuzla Özürlüler Merkezi’nde anlamlı bir etkinlik düzenledi.Amacı  engelli vatandaşlarımızı işverenle buluşturup onları iş sahibi yapmak ve Tuzla’da hiçbir engelli vatandaşımızın işsiz kalmamasını sağlamak olan etkinlik Tuzla Engelliler Merkezi müzik korosunun enfes konseriyle başladı.

Konserden sonra Tuzla İşkur müdürü Yaşar Efiloğlu bir konuşma yaptı.Konuşmasında; ” Engelli-engelsiz kim olursa olsun ekibimizle onlar için çalışıyoruz.Mademki devlet bizi Tuzla’da görevlendirmiş o halde bizim de görevimiz Tuzla’da işsiz bırakmamaktır.İşverenler duyarlı olup engelli vatandaşlarımızı işe almalıdır,biz bunun için işverenlerle birebir görüşmeler yapıyoruz.Bugünki amacımız da engelli vatandaşlarımızı işverenle buluşturup onları iş sahibi yapmaktır.” şeklinde konuştu.

Katılımın az olmasından da yakınan Efiloğlu; ” Yapılan çalışmalara rağmen neden bu kadar azız? Nerede bu engelli kardeşlerimiz? Eğer Tuzla’da bu kadar engelli vatandaşımız varsa amenna;ancak duyarlı olup onları sosyal hayata kazandırmak bizim için,herkes için bir görevdir” dedi.

Konuşmaların ardından engelli vatandaşlar ile işverenler biraraya getirildi.

IMG_2511

 

 

 

 

IMG_2506

 

 

 

 

IMG_2540

 

 

 

 

 

KAYNAK: YENİ TUZLA GAZETESİ

Etiketler: » » »