logo

Tuzla, Kadın Şöleni’ne Hazırlanıyor

Tuzla, Kadın Şöleni’ne Hazırlanıyor

tuzla-kadin-solenine-hazirlaniyorTuzla Belediyesi ve hemşehri derneklerinin kadın kollarının işbirliğiyle Kadın Şöleni düzenlenecek. 14 Haziran’da başlayıp 10 gün sürecek şölen, kadınlar tarafından hazırlanıp sürdürülecek. Şölende dernekler stand kuracak, konserler, söyleşiler ve imza günleri gibi farklı etkinlikler düzenlenecek.

 

Tuzla Belediyesi ile sivil toplum örgütlerinin işbirliğiyle düzenlenen etkinlikler arasında yer alan Kadın Şöleni’nin içeriği, hazırlık toplantıları ile devam ediyor. Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, ilçedeki hemşehri derneklerinin kadın kolları ile değerlendirmede bulundu. Tuzla Belediyesi Aydıntepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda, belediye ve derneklerin yapacağı çalışmalar, şölende yapılacak etkinlikler masaya yatırıldı.

 

Tuzla’nın Kültürel Zenginliğini Tanıtacağız

 

Şölenin kusursuz geçmesi için organize olduklarını belirten Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut, “Tuzlalı bayanların birlikte uygulamaya koydukları, her yörenin sosyal ve kültürel değerlerinin ilçemize tanıtıldığı Kadın Şöleni’nin heyecanını yaşıyoruz. Tuzla’da farklı kültürlerin oluşturduğu zenginliği ilçemiz ve bölgemiz halkına tanıtacağız.” dedi.

Etiketler: » »