logo

Tuzla Kaymakamlığına Ali Akça atandı.

Tuzla Kaymakamlığına Ali Akça atandı.

Dün gece yayınlanan kararname ile 5 yıldır başarı ile kaymakamlık görevini yürüten Ali Rıza Çalışır İzmir Karşıyaka Kaymakamlığına atandı.

Yerine ise İnegöl kaymakamı Ali Akça atandı.

 

5 yıldır başarılı bir şekilde kaymakamlık görevini yerine getiren, vatandaşların takdirini ve sevgisini kazanan sayın kaymakamımıza yeni görev yeri olan İzmir Karşıyaka’da başarılar dilerken, Tuzla Kaykamlığı görevine atanan İnegöl Kaymakamı sayın Ali Akça’ya başarılar diliyoruz.

 

Ali Akça Kimdir?

25.05.1966 tarihinde Samsun’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Samsun’da tamamladı.1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Askerlik görevini yedek subay olarak yaptı.

Askerlik sonrası 1 yıl Maliye Bakanlığında Denetim Elemanı olarak çalıştı. Daha sonra 1992 yılında Aydın Valiliği nezdinde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Aydın Germencik ve Çine ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerini yürüttü. 1993 yılında İngiltere’de 8 ay süreli genel ve mesleki ingilizce eğitimi aldı. İngiltere dönüşü Eskişehir-Han ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra, Karaman-Kâzımkarabekir, Şanlıurfa-Halfeti, Çorum-Bayat, Artvin-Arhavi Kaymakamlıkları, Bartın Vali Yardımcılığı, Konya-Çumra Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 31/08/2013 tarihinde Bursa-İnegöl Kaymakamı olarak başladığı görevine halen devam etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babası olup, eşi almanca öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

 

Etiketler: » » » »