logo

TUZLA KIZILAY BİNLERCE YARDIM KOLİSİ VE HER GÜN 3 BİN SICAK YEMEK

TUZLA KIZILAY BİNLERCE YARDIM KOLİSİ VE HER GÜN 3 BİN SICAK YEMEK

 

 

Tuzla’da Türk Kızılayı Tarafından Vatandaşlara Gıda Yardım Paketleri Dağıtıldı. Hatay’da da Günlük 3 Bin Kişiye Sıcak Yemek Dağıtıyor.

 

Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi Yardıma Muhtaç Kimselere Yönelik Ramazan Yardımında Bulundu. Binlerce Gıda Kolisi İle Birlikte Temizlik Malzemesi ve Kutu Kavurma Konservesinden Oluşan Yardımlar Kızılay Personellerince Dağıtıldı. İftar Saatinden Sonra Gerçekleştirilen Yardımı Dağıtımı Sırasında Türk Kızılay’ı Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci Aileleri Evlerinde Ziyaret Ederek Sorunları Dinledi. Sahur Vaktine Kadar Süren Yardım Dağıtımdan Memnun Kalan İhtiyaç Sahibi Aileler İse Kızılay’a Hayır Duasında Bulundu. Yardım Alan Vatandaşlar Kızılay’ın Ramazan Ayı ve Farklı Günlerde de Kendilerine Yardım Eli Uzatmasından Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirdi. Başkan Sebahattin Demirci “Tuzla’da ki İhtiyaç Sahibi Ailelere Daha Öncede Yardımlarımız Oldu. Yardım Dağıttığımız Ailelerin Daha Önce Tespitini Yapmıştık. Bunları Evlerinde Ziyaret Edip Sorunlarını Sıkıntılarını Dinliyoruz” Dedi.

Türk Kızılay Tuzla Şube Başkanı Sebahattin Demirci Gazetemize Yaptığı Açıklamalarda Tuzla Belediyemizin İşbirliğiyle Hatay’da Kurulan HAYAD Derneğiyle Birlikte Her Gün 3 Bin Kişilik İftar Yemeği Dağıttıklarını Başkan Yardımcısı Mehmet Metin Beyin Bizzat İlgilendiği Organizasyonla Sıcak Yemeklerimize Oradaki Vatandaşlara Dağıtılıyor ALLAH Kabul Etsin Dedi. Hilal Olsun Bereketli Olsun İfadelerini Kullandı.

Etiketler: » » » »