logo

Tuzla Sahilinde Farklı Görüntüler….

Tuzla Sahilinde Farklı Görüntüler….

Anadolu Yakası’nın diğer İlçeleriyle bağlanmayan tek sahili olan ve güzelliğiyle hemen her gün farklı bölgelerden konuklar ağırlayan Tuzla Sahili’nde gün içerisinde farklı görüntüler ortaya çıkıyor.

Tuzla Belediyesi’ne bağlı ekiplerin her sabah yaptığı hummalı çalışmayla pırıl pırıl bir görünüme kavuşan ve konuklarını ağırlamaya hazır hale getirilen Tuzla Sahilinde işler akşam saatlerinde değişiyor.Çevre bilinci yeterince gelişmemiş birtakım insanlar nedeniyle oldukça hor kullanılan Tuzla sahili geceye doğru oldukça kirli bir görünüme dönüşüyor.

Mangal yapan bazı grupların  dağınıklıklarını toplamaması,çöplerini atmaması ve çoğu insanın çöplerini çöp kutuları yerine yerlere atmaları sebebiyle oldukça pis bir görüntü ortaya çıkarken Tuzla Belediyesi’ne bağlı ekiplerin hummalı çalışmasıyla sahilimiz tekrar eski haline kavuşuyor.

Marina Projesi ve yeşillendirme çalışmaları ile daha da güzel olacak Tuzla Sahiline gelen misafirlerin sahilimizi pisletmemesini rica ediyor ve özenli bir çalışmayla her gün temizlik çalışmaları yapan Tuzla Belediyesi temizlik ekiplerine teşekkür ediyoruz.

IMG_2936 IMG_2937 IMG_2940 IMG_2941 IMG_2946 IMG_2947 IMG_2948

Etiketler: » »