logo

Tuzla’da 100 bin TL’lik Kapkaç…

Tuzla’da 100 bin TL’lik Kapkaç…

ortaklik-parasini-hirsizlara-kaptirdi-4762910_oTuzla’da bir kişi, iş ortağından aldığı 100 bin TL’yi kapkaççılara kaptırdı. Bankaya işlem yaptırmak için içeri giren adamı takip eden hırsızlar otomobilin camını patlatıp içinde 100 bin TL bulunan çantayla kayıplara karıştı.

Tuzla’da bir banka önünde saat 15.00 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti:

İşlerinin kötü gitmesi nedeniyle ortağıyla ayrılma kararı veren Selahattin Kara, payına düşen 100 bin TL’yi aldı. Parayı çantaya koyan Kara, bankaya doğru yola çıktı. Yol üzerindeki başka bir bankada işlem yaptırmak isteyen Kara, para dolu çantayı 34 GU 7980 plakalı cipinin ön koltuğunda bırakarak bankaya girdi. Bu sırada cipin başına gelen bir kişi camı kırıp, içi para dolu çantayı alarak kendisini bekleyen ve içinde 4 kişinin bulunduğu 34 GP 6443 plakalı bir otomobile binip kayıplara karıştı.

Bu sırada olayı gören bir genç bankaya koşup araç sahibinin içeride olup olmadığını sordu. Selahattin Kara dışarıya çıktığında cipinin sağ ön camının kırılıp para dolu çantanın yerinde olmadığını gördü. Selahattin Kara‘nın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, alınan ifadeler doğrultusunda zanlıları yakalama çalışması başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri otomobil ve kırılan camı üzerinde parmak izi çalışması yaptı. Selahattin Kara olayla ilgili olarak, “Ortaklık parasıydı. Bankaya yatıracaktım” diye konuştu.

Olayı gören bir genç ise, “Arabanın camını patlattılar. Başka bir arabaya binip kaçtılar. Plakasını aldım haber verdim” diye konuştu. Polisin olayla ilgili soruşturması çok yönlü olarak devam ediyor.

Etiketler: » »