logo

Tuzla’da Büyük Derbi

Tuzla’da Büyük Derbi

27-Ocak-Pazar-günü-Galatasaray-Beşiktaş-Derbi-TT-ArenadaGalatasaray ve Beşiktaş Tekerlekli Basketbol Takımı, engelliler için bir gösteri maçı yapacak.

Uluslararası Engelliler İçin Fiziksel Aktivite Federasyonu (IFAPA) ve Engelliler İçin Fiziksel Aktivite Derneği (EBFAD) işbirliğiyle, Yeditepe Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl 19’uncusu düzenlenecek ‘Uluslararası Engelliler Fiziksel Aktivite Sempozyumu’ İstanbul’da başlıyor. Sempozyum kapsamında Galatasaray ve Beşiktaş Tekerlekli Basketbol takımları gösteri maçı yapacak.

Yeditepe Üniversitesi, 19 – 23 Temmuz 2013 tarihleri arasında 19’uncusu düzenlenecek Uluslararası Engelliler Fiziksel Aktivite Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak. Milli Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek sempozyum; engelli ve engelsiz bireyler arasında bir köprü oluşturarak, Türkiye’de de bu anlamda bir farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Sempozyum kapsamında Galatasaray ve Beşiktaş Tekerlekli Basketbol takımları bir gösteri maçı yapacak. Gösteri maçı Tuzla 20 Temmuz’da Kafkale Tesisleri’nde saat 19.00’da yapılacak.

Etiketler: » » » »