logo

Tuzla’da Gökyüzü Rengarenk

Tuzla’da Gökyüzü Rengarenk

rengarenk-ucurtmalar-gokyuzunu-renklendirdi-3Tuzlalı öğrenciler, Tuzla Belediyesi’nin düzenlediği Uçurtma Şenliği’nde doyasıya eğlendi. İlçe protokolünü de çocukluk günlerine götüren şenlikte, uçurtmasını en yükseğe uçuran ve en beğenilen uçurtmaların sahibi çocuklar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

 

Tuzla Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Uçurtma Şenliği, Ulubatlı Hasan Ortaokulu yanındaki arazide gerçekleştirildi. Şenliğe Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ve ailesi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü H.Nazmi Yekrek, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel, okul müdürleri, öğretmenler ve Tuzla’daki ilkokul ve ortaokullarda eğitim alan çocuklar katıldı. Öğrenciler, Tuzla Belediyesi’nin hediyesi olan uçurtmalarla gökyüzünü renklendirdi. Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ile Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü H.Nazmi Yekrek de çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.

 

Animatörler çocukları eğlendirdi

 

Uçurtma Şenliği’ne katılan öğrencilere, palyaçolar ve animatörler tarafından akrobasi şovları da sunuldu. Koç Lisesi öğrencileri de gösterileri ile programa renk kattılar. Uçurtmasını estetik şekilde uçuran Serkan Dahi, İbrahim Kurca, Ömür Altun, Recep Kara ve Duru Sude Güven ile uçurtmasını en yükseğe uçuran Burak Karlı, Boran Kaçmaz, Metin Eren, Halil Ermergan ve Gökberk Atçı, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Öğrencilerin hediyeleri Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü H.Nazmi Yekrek, Özel Koç Lisesi Müdürü Tümay Dovan tarafından verildi.

rengarenk-ucurtmalar-gokyuzunu-renklendirdi-5 rengarenk-ucurtmalar-gokyuzunu-renklendirdi

Etiketler: » »