logo

Tuzla’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Tuzla’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

tuzla-da-trafik-kazasi-2-yarali-ozel-4773826_oTuzla’da ters şeritten seyreden kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Araçlarda sıkışan yaralıları itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaza, İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Çetiner yönetimindeki 38 AD 579 plakalı su dağıtım kamyoneti ters şeritten seyrederken, Tuzla Piyade Okulu’nda görevli Teğmen Gökhan Aksoy’un kullandığı 59 KK 589 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Otomobil sürücüsü Aksoy kazayı yara almadan atlattı. Kamyonetin sürücüsü Çetiner ve yanındaki arkadaşı Mustafa Danışman kabin içerisinde sıkıştı. Danışman vatandaşlar ve sağlık ekiplerinin yardımıyla kamyonetin içerisinden çıkartılırken, ayaklarından sıkışan sürücü Çetiner olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. Bu arada, bir polis memurunun da olay yerinde çekim yapan gazeteciyi engellemek istemesi ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Kazayı gören vatandaşlar Çetiner yönetimindeki su dağıtım kamyonetinin ters şeritten ilerlediği sırada karşı yönden gelen otomobilin kamyonete çarpmamak için manevra yaptığını, ancak kamyonetin de son anda şeridine geçmek için manevra yapmasıyla iki aracın kafa kafaya çarpıştığını söyledi.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.