logo

Tuzla’nın Mahalleleri’ne Yaz Geldi

Tuzla’nın Mahalleleri’ne Yaz Geldi

tuzlanin-mahallerine-yaz-geldi-2013-3Tuzla Belediyesi, geçtiğimiz yıl başlattığı “Mahalleme Yaz Geldi” projesini bu yıl da sürdürüyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 250 kişilik ekiple Yayla Mahallesi’ndeki bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına katıldı.

Tuzla Belediyesi’nin büyük ilgi çeken “Mahalleme Yaz Geldi” projesi, bu yıl Yayla Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nden başladı. Çalışmaya Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Zabıta, Sağlık ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinden toplam 250 personel, iş makineleri, araç ve gereçleri ile katıldı. Her hafta bir mahallede hizmet seferberliği başlatan Tuzla Belediyesi, altyapı,  yol, kaldırım onarımı ve boyaması, ağaç bakımı ve çiçeklendirme, çöp konteynerlerinin yer altına alınması, çöp kovalarının yenilenmesi, konteynırların temizlik, dezenfekte ve boyanması gibi hizmetleri gerçekleştirerek mahalleleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Yazıcı, Direksiyona Geçti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, hizmet seferberliğine başladıkları Yayla Mahallesi’ndeki çalışmalara başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeli ile birlikte katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bir çöp konteynerinin yeraltına alınması sırasında vincin direksiyonuna geçerek çalışmaya öncülük etti.

Eksikleri ve yapılması gerekenleri tespit ederek ilgili birimlere talimat veren Başkan Yazıcı, mahalle esnafını da tek tek ziyaret ederek görüş ve önerilerini aldı.

Etiketler: » » »