logo

Tuzla’ya stadyum, Tuzlaspor’a Antreman Sahası yapılacak

Tuzla’ya stadyum, Tuzlaspor’a Antreman Sahası yapılacak

tuz1Tuzlaspor 3. Lige hızlı girdi. Öncelikle yeni isimler ile daha geniş çevreleri Tuzlaspor ailesinin içerisine katmak için yapılan kongrenin ardından transfer çalışmalarına başlanıldı.

İlk olarak 2 yıldır takımın kaptanlığını yapan Ulaş Önsal ile anlaşan yönetim, takımda olmasını düşündükleri isimler ile hemen ön protokol yaparak iç transferi kapatmak istiyorlar.

Bu arada Tuzlaspor Başkanı Ahmet çabuk kongrede yaptığı konuşmada Tuzla’ya bir stadyum ve bir antreman sahası kavuşturacaklarının müjdesini verdi.

Hem stadyum hemde antreman sahasının yerlerinin belli olduğunu belirten Ahmet Çabuk önümüzdeki günlerde gerekli çalışmalar başlayacak dedi.

Yaptığımız araştırmalar neticesinde mevcut sahada diğer spor kulüplerininde antreman ve maç yaptıklarını bundan dolayı Tuzlaspor’un çalışmalarında aksamalar olacağından Cami Mahallesi Şehitler caddesi yani Adli Restaurantın arka taraflarında bir arsa üzerine Tuzlaspor antreman sahasının yapılacağı öğrenilmiştir.

Yeni stadyum için çalışmaların devam ettiği bilgisini alan gazetemiz, mevcut stadyumdaki gelişmelere de dikkat çekti. Tribün altlarının spor salonu ve ofis olarak kullanılması için gerekli inşaaatın başladığını  mevcut kulüp binasınında önümüzdeki günlerde yıkılarak yerine tribün yapılacağı bilgisine ulaştı.
Yapılan bu tribünün caddeye bakan taraflarına ise çeşitli dükkanlar yapılacağını ve Tuzla’da spora ek bir kaynak oluşturmayı düşünüldüğü gelen bilgiler arasında.

Etiketler: » » » »