logo

Tuzla’yı ortak akılla yönetiyoruz.

Tuzla’yı ortak akılla yönetiyoruz.

image4 image3 image2[2] image2[1] image1[2] image1[1]Tuzla Sanayici ve İş Adamları Derneği protokol ziyaretlerine devam ediyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural ve Mehmet Çelikel ziyaret edildi.
Ziyaretlerde Tuzsiad Başkanı Erkan Yavuz Atagün dernek projelerinden ve faaliyetlerinden bahsederek, derneğimiz emekleme dönemini yeni yeni atlatmak üzeredir. Yürümeye başlamak üzereyiz. Ama emekleme döneminde gerçekleştirdiğimiz sosyal faaliyetlere katkılarımız artık dahada çoğalarak devam edecektir. Öğrencilere burs verilmesi, yetimlere destek gibi bir çok faaliyetin içerisinde olacağız dedi.
Tuzla Belediyesi ziyaretlerinde Tuzla’da meydana gelen değişim ele alınırken Dr. Şadi Yazıcı bir çok yeni proje hakkında dernek üyelerine detaylı bilgiler verdi.
Aqua Park, Tuzla Stadyumu, Havaray gibi projelerin çok kısa bir sürede hayata geçirileceğini ifade eden Dr. Şadi Yazıcı Tuzla’yı ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz. Bu derneğinde fikir ve desteklerine ihtiyacımız tabiki olacaktır dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcıya eski bir televizyonda hediye eden dernek üyeleri selfi çektirdiler.
Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı     Serhan Kural ziyaretinde Tanju Çolakta bulundu.

Etiketler: » » » » » » » » » »