logo

Tuzsiad buluşmaları devam ediyor

Tuzsiad buluşmaları devam ediyor

Tuzla Sanayici ve İş Adamları Derneği (TUZSİAD) Tuzla protokolunu ziyaret etmeye devam ediyor.

Tuzsiad yönetim kurulu Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Nufus Müdürü Ferdane Yılmaz, Tuzla Tapu Müdürü Murat Yiğit ve Tuzla Emniyet Müdürü Müslüm Kahramanı makamında ziyaret etti.

DSC_0812 Tuzsiad yönetim kurulu Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ı ziyaretinde Tuzla sanayici ve iş adamlarının bir çatı altında toplanmasının Tuzlamızın gelişimine katkılar sunacağı belirtilerek dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Tuzla Nufus Müdürü Ferdane Yılmaz’ın ziyaretinde Tuzla nufusunun 234 bine ulaştığını nufusun artması ile sorunlarında artması konusunda sivil toplum örgütlerinin önemine değinildi.

Tuzla Tapu Müdürü Murat Yiğit Türkiye’de ilk defa tapuda e-arşiv sistemini Tuzlada uyguladıklarını belirterek Tuzsiad yönetiminin tapu müdürlüğünü ziyaretinden çok memnun olduğunu belirtti.

DSC_0813Tuzla Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman’ı ziyarette ise Tuzlanın gelişmekte olduğu bir ilçe olmasından bahisle vizyon projeler ile Tuzlanın çehresi değişmektedir. Bu değişim devam ederken daha sakin ve huzurlu bir ilçeye sahip olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Tuzla Sanayici ve İş Adamlarının bir çatı altında bulunmasıda Tuzlamızın gelişimine çok büyük bir katkı sağlayacaktır dedi.

Tuzsiad Başkanı Erkan Yavuz Atagün protokol ziyaretlerinin devam edeceğini önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan bir yemek veya kahvaltı ile Tuzla protokolü ile sanayicisi bir araya getirip Tuzlanın sorunlarına birlikte çözüm arayacağız dedi.DSC_0815 DSC_0824DSC_0819

Etiketler: » » » » »