logo

13 Mayıs 2013

Üzüntülüyüm ama mutluyum da…..


Üzüntülüyüm ama mutluyum da…..

1992 yılından günümüze kadar bir çok daire müdürü ile tanışma ve çalışma fırsatı yakaladım. Bunlardan bir çoğu sessiz sedasız geldikleri görevden yine sessiz sedasız bir şekilde gitti.

Bazıları ise sessiz sedasız geldikleri bu görevde bir çok güzel izler ve hatıralar bırakarak şuan benim olduğu gibi uğurlarken Tuzla’yı gözyaşları içerisinde bırakarak gitti.

İşte milli eğitim müdürümüz Nejat Yayla böyle isimlerden biriydi.

Maalesef Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarı ile yürütülen Neşat YAYLA eski görev yeri olan Beykoz’a geri dönüyor.

Göreve geldiği günden beri Tuzla’ya büyük bir ivme kazandıran Milli Eğitim Müdürü Neşat YAYLA’nın görev yerinin değişmesi tüm Tuzla gibi bende de şok etkisi yarattı.

Üzüntülüyüm….

Ama mutluyumve şanslıyım da….

Sevecen tavırları, neşeli hali ve sosyal medyayı çok etkili kullanması, her türlü organizasyonda yer alması nedeniyle herkesin ve herkesimin sevgilisi haline gelen müdürümüzü tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Güle güle sevgili müdürüm….

Ardından bıraktığın güzel anılar ve üstün hizmetlerden dolayı şahsım ve Yeni Tuzla Gazetesi adına sana teşekkür ediyor ve yeni görevinde sana üstün başarılar diliyorum.

Uzakta değilsin…….. Trafik sıkışıklığında bile 1 saatlik uzaklıktasın.

Etiketler: » » »

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI