logo

Yerel Basınla iftarda buluştu…

Yerel Basınla iftarda buluştu…

Picture 1Tuzla Belediye başkanı Dr. Şadi yazıcı Anadolu yakasında yayın yapan yerel gazeteler ile iftarda buluştu.

Benim cevaplayamayacağım hiç bir soru yok diyerek sahura kadar sizlerle beraber olup her sorunuza cevap verebilirim diyen Şadi yazıcı, inşaatı devam eden Tuzla Marina’nın çok önemli bir proje olduğunu anlattı.
Geçen gün Tuzla Marina işletmecisininde sahibi olduğu Vialanda gittiğini orada Tuzla marina ile ilgili görüştüğünü anlatan Dr. Şadi Yazıcı burayı ziyaret edenlerin %44’ü Arap turustlermiş. Tuzla Marina yapılınca eğlence ve alışveriş merkezi konusunda büyük bir çekim merkezi olacak dedi.

Herkes yılda 25 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen Tuzla Marina’ya ulaşımı nasıl sağlayacağımızı soruyor. Biz bunların plan ve projelerinide hazırladık. Sadece bir ipucu vereyim. Havaray sistemi bile kurulması düşünülüyor.

Şelale Park Eylülde hizmette.

Şelale parkın Eylül ayında hizmete gireceğini belirten Şadi Yazıcı bu bölümde Tuzla halkının dinlenmesi için önemli bigr yerlerden olacak dedi.

Piyade Okulu kalkıyor.
Milli Savunma Bakanlığı ile protokol imzalandığını biliyoruz. Piyade okulu bu bölgeyi boşaltarak taşınacak dedi.

Devlet hastanesi ihalesi bu sene yapılabilir.

Devlet Hastanesinin geçen sene maddi imkansızlıklardan dolayı yatırım planına alınamadığını belirten Yazıcı, öncelikle yapılması planlanan 8 hastaneden birisi Tuzla Devlet Hastanesi. Bu sene yapımına başlanabilir. Yanık ve mikro cerrahi konusunda çok ileride olan bir hastane olacak.

Hal ve terminal ihale aşamasında.

Sebze ve meyve hali ile otobüs terminali Büyükşehir Belediyemizin projeleri arasında ve şuan için ihale aşamasına geldi diyebiliriz.

Tuzla Marina projesinin lansmanının 3 defa ertelendiğini kendilerinin önemli olan Tuzla halkı idyerek tüm tuzlaya lansmanı seyrettirdiklerini anlatarak basın mensuplarına lansmanı seyrettirdi.
Yine basın mensuplarının ısrarı üzerine Mayıs ayında yapılan anketin tüm sonuçlarını basın mensupları ile paylaştı.

Etiketler: » » » » »