logo

14 Temmuz’da Kazlıçeşme’de Mısır Mitingi

14 Temmuz’da Kazlıçeşme’de Mısır Mitingi

saadet_mısır A5 el ilanı_conSaadet Partisi yaptığı açıklamada Mısır’da yaşanılan olaylar nedeniyle 14 Temmuz Pazar günü Kazlıçeşme’de miting yapma kararı aldı.Saadet Partisi’nden yapılan açıklama şöyle ;

“Bilindiği gibi Mısır’da seçimle iş başına gelen bir yönetim batının desteğiyle Mısır ordusu tarafından görevden uzaklaştırıldı. Devamında Müslüman Kardeşler’e ve Mısır halkına karşı katliamlara başlandı. Giderek şiddetini arttıran zorbalık halen olanca şiddetiyle devam etmektedir. Saadet Partisi olarak geçtiğimiz yıllarda da dünyada ve özellikle İslam coğrafyasında vuku bulan bütün zulümlere karşı meydanlarda sesimizi yükseltmiş ve mazlumların yanında, zalime karşı olduğumuzu haykırmıştık.
14 Temmuz Pazar günü Zeytinburnu Kazlıçeşme meydanında saat 18.00 ‘ de bir araya geliyoruz. Başta Mısır’daki olaylar olmak üzere bütün zulümleri lanetleyerek, Müslüman Kardeşler’e ve mazlumlara destek olmayı istiyoruz. Değerli vatandaşlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı bu dev organizasyona iştirak etmeleri için davet ediyoruz.  Mahalle merkezlerimizden otobüsler kaldırılacaktır.”

Etiketler: » » »