logo

19 Mayıs Tuzla’da Çoşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Tuzla’da Çoşkuyla Kutlandı

DSCF137419 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Tuzla’da sahil alanı ve Mehmet Tekinalp Lisesi’nde yapılan törenlerle kutlandı.

Tuzla sahil alanındaki törende Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tolga Demir, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.Demir, burada yaptığı konuşmada, 19 Mayıs’ın mücadele, barış, kararlılık ve azim ile büyük bir ulusun uyanışı olduğunu kaydetti.

Tuzla Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi’nde yapılan kutlamaya Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Milli Eğitim Müdürü Nazmi Yekrek, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Tuzla Garnizon Komutanı Vekili Kıdemli Albay Arda Bayram, Tuzla İlçe Spor Müdürü Tolga Demir ve Tuzlalı vatandaşlar katıldı.

Basketbol gösterisi ile başlayan kutlamalarda  Müzik grubu dinletisi, Sakarya Türküsü şiiri,dans gösterisi, Tekvando ve Kickboks gösterisi, Trabzon ve Erzurum yöresi halk oyunları, ödül töreni kardeşlik temalı gösterileri yapıldı.

Kutlamalar, şiirlerin okunması,  İlçe spor müsabakalarında ve Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen sportif faaliyetlerle farklı yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve sporcuları ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

DSCF1455

Etiketler: » »