logo

Ak Parti Tuzla Bel. Bşk. A. Adayı Turan Çevik gazetemizi ziyaret etti.

Ak Parti Tuzla Bel. Bşk. A. Adayı Turan Çevik gazetemizi ziyaret etti.

Akparti Tuzla Belediye Başkan Aday adayı Turan Çevik gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz sahibi Hakan H. Manici ile bir süre sohbet etti.

Son dönemde meydana gelen siyasi gelişmeler ve aday adaylığı üzerine fikirlerini açıklayan Turan Çevik Öncelikle bugüne kadar belediye başkanlığı yapan İdris Güllüce, Mehmet Demirci ve Dr. Şadi Yazıcı’ya sizlerin aracılığı ile birkez daha Tuzla halkı adına şükranlarımı sunarım. dedi.

Kendisinin 18 yıllık belediyecilik tecrübesi olduğunu ve bunun 12 yılının daimi encümen üyesi olduğunu hatırlatarak bu bir hizmet yarışıdır.18 yıllık bir belediyeci olarak bölgemizin sorunlarını ve çözümlerini yakından bilmekte ve tanımaktayım. diyerek bugüne kadarki, siyasi birikimlerimi ve mesleki tecrübemi,  partimizin izni ile Tuzla Belediye Başkanlığında kullanmak istiyorum. Bu sebeple Tuzla Belediye Başkanlığı’na adayım dedi.

Kendisinin uzun yıllar resmi olmasada siyasetin içinde olduğunu tabandan geldiğini belirten Turan Çevik, Refah Partisi ve Fazilet Partisi Mahalle teşkilatlarında görev yapan birisiyim. Ben tabandan geldim, elektrik direklerine bayrakta astım bayrakta topladım. Teşkilatımızın önemini en iyi bilenlerdenim onun için seçilene kadar değil seçildikten sonrada sizinle, çok kıymetli ve vefalı teşkilat mensuplarımızla sürekli görüş alış-verişinde bulunan, teşkilatımızdan ve Tuzla halkından kopmayan, adil, merhametli ve yanlış yapmaktan korkan, halkı ile gönül bağını kuracak, herkesi kuşatacak bir anlayış ile bu göreve talibim.Kısacası partimizin her kademesi ile uyum içinde çalışacağım dedi.

Gazetemiz sahibi Hakan Manici belediye başkan aday adayıolan Turan Çevik’e başarılar diledi.

Etiketler: » » »