logo

Ataşehir böyle düğün görmedi…..

Ataşehir böyle düğün görmedi…..

8368Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Ataşehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Oktay Eroğlu ve eşi Elif Eroğlu’nun 5 yaşındaki oğulları Ali Çınar için Salon Trio’da bir sünnet şöleni düzenlendi.

Sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atan Ali Çınar’ı böylesi anlamlı gününde akrabaları ve babasının dostları da yalnız bırakmadı.

26 Ekim akşamı gerçekleşen sünnet düğünü kutlamasında Elif & Oktay Eroğlu çiftinin oğulları Ali Çınar’ın 5 yıllık yaşam öyküsü sinevizyon gösterisi ile konuklara gösterildi.  Davetlilere Gangnam Style Dansıyla unutulmaz bir performans sunan Ali Çınar’ın yaşam öyküsünün anlatıldığı sinevizyon gösterisi sırasında Eroğlu çiftinin zaman zaman duygulandıkları görüldü.

Doğumunun ilk dakikalarından itibaren başlayan görüntüleri büyük bir şaşkınlıkla izleyen Ali Çınar, “Düğünüme hoşgeldiniz. Bakın bu benim hikayem” dedi.

Ataşehir’in seviyeli yayın yapan gazetelerinden biri olan gazete Ataşehir’in sahibi  Oktay Eroğlu, eşi Elif hanım ile birlikte konukları kapıda karşılayarak, “Hoşgeldiniz” dedi.

Ali Çınar’ın kirveliğini Fatoş & Hakan Karakuş çifti yaptı.

 

Etiketler: »