logo

Başkan Yazıcı’dan Tuzla’nın Yıldızlarına 99 Altın

Başkan Yazıcı’dan Tuzla’nın Yıldızlarına 99 Altın

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, uluslararası, ulusal, il ve ilçe düzeyinde yapılan kültür, sanat, spor, bilgi ve beceri yarışmalarında derece alan Tuzlalı öğrencileri, piyasa değeri 29 bin TL’yi bulan 99 altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen  “Tuzla’nın Yıldızlarına Altın Yağmuru-3” ödül töreni, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi birim müdürleri, çevre ilçelerin Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Tuzla’nın Yıldızlarına Altın Yağmuru-3 ödül töreninde farklı eğitim kademelerindeki 99 öğrenci, başarı ve derecelerine göre tam, yarım ve çeyrek olmak üzere toplam 99 adet altın ile ödüllendirildi. Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Misafirim Öğretmenim” projesi kapsamında en çok veli ziyareti gerçekleştiren okul müdürlerine de çeşitli hediyeler verildi.

Yelkenci’den Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Plaketi
Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, eğitime verilen destek ve gençleri başarıya teşvik eden ödül töreni için Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci de konuşmasında “Bu güzel başarılar, bu güzel öğrencilerimizin ve onları yetiştiren öğretmenlerin başarısıdır. Ancak burada bunu sergileyebilmek için bu imkânları oluşturabilmek ve bu imkânlardan istifade edebilmek gerekiyor. Bu vesile ile bu imkânı sağlamada yardımcı olan ve gerek okullarımızın yapımında, gerekse tadilat ve onarımında Tuzla’mızda eğitime sürekli yardımcı olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum ve devamını diliyorum” ifadesini kullandı.
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, eğitime katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya plaket vererek teşekkür etti.

Ülkemiz ve Geleceğimiz İçin Eğitime Destek Veriyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’nın bir eğitim kenti olduğunu ve Tuzla için çizdikleri 2 vizyondan birisinin “Eğitim Kenti Tuzla” olduğunu vurguladı. Eğitime verdikleri destekle ilgili bir çok soruyla karşılaştıklarını belirten Başkan Yazıcı, konuşmasında bu sorulara yanıt taşıyan ifadeler kullandı: “Bu ülke ve millete yararlı bir birey yetiştirebilmek için emeğiyle, gayretiyle hatta aldığı karşılığın çok ötesinde gerçekten özveriyle çalışan öğretmenlerimizi okulun ne fiziki yapısıyla ne de başka bir şeyle uğraştırmayarak daha başarılı bir dönem geçirmesi, öğrenciler yetiştirmesi için eğitime destek veriyoruz. Ülkemiz, geleceğimiz ve çocuklarımız için eğitime destek veriyoruz. Tuzla Belediye Başkanı olarak halktan almış olduğumuz yetkiyi, sorumluluğu ve emaneti, geleceğimizin emaneti olarak görüp çalışıyoruz. Elimizdeki imkanları her zaman sevgili gençler için kullanacağız. Biz her şeyi tespit edemeyebiliriz, biz her şeyi bulamayabiliriz. Çünkü bu iş eğitim işi ve spesifik bir meslek. Ben bir hekim ve belediye başkanı olarak bunu bilemem ama işbirliği yapabileceğimiz ve bizim bilmediğimiz bir konu varsa; bu ülke ve millet için, geleceğimizin teminatı gençlerimiz için faydalı bir şey varsa ve benim haberim yoksa ve ona destek veremiyorsam kendimi mutsuz hissederim. Eğer yapabileceğimiz bir şey varsa her türlü projede ortaklık yapacağımızı, çocuklarımızın başarılı olabilmeleri için her türlü imkanlarımızı, olanaklarımızı sunacağımızı, bu alanda Tuzla’daki her organizasyonda yer almak istediğimizi tekrar vurguluyorum” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, öğrencilere aldıkları eğitimin yanı sıra kendilerini ilgi ve yeteneklerine göre sosyal, kültürel veya sportif alanlarda da geliştirmeleri çağrısında bulundu. baskan-yazicidan-tuzlanin-yildizlarina-99-Altin (5) baskan-yazicidan-tuzlanin-yildizlarina-99-Altin (3) baskan-yazicidan-tuzlanin-yildizlarina-99-Altin (4) baskan-yazicidan-tuzlanin-yildizlarina-99-Altin (1) baskan-yazicidan-tuzlanin-yildizlarina-99-Altin (2) baskan-yazicidan-tuzlanin-yildizlarina-99-Altin (8) baskan-yazicidan-tuzlanin-yildizlarina-99-Altin (6) baskan-yazicidan-tuzlanin-yildizlarina-99-Altin (7)

Etiketler: »