logo

Büyük Uyuşturucu Operasyonu…

Büyük Uyuşturucu Operasyonu…

maltepe-de-uyusturucu-operasyonu-4807620_oMaltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, piyasaya uyuşturucu madde süren 4 kişi yakalanırken jamaikan olarak bilinen çok sayıda uyuşturu madde ele geçirildi.

Maltepe İlçe Eminyet Müdürlüğüne aile içi şiddet gördüğünü belirterek müracaat eden bir kadın, eşininin uyuşturucu kullandığı için aralarında problem olduğunu ve eşini dışarıda takip ettiğinde, uyuşturucu madde aldığı yeri tespit ettiğini söyledi. Ayrıca polis ekiplerinin Küçükyalı ve İdealtepe Mahallesi’nde uyuşturucu konusunda yapılan çalışmalarda, polise gelen bazı aileler Jamaika olarak tabir edilen uyuşturucu maddeyi çocuklarına Şenesenevler civarında oturan ve kendisini bir televizyon dizisindeki “İskender Büyük”e benzeterek “Büyük İskender” diye tanıtan kişi tarafından satıldığını ihbar ettiler.

Polis ekipleri her iki ihbarla ilgili olarak yaptığı araştırmada uyuşturucu satıcısının “Büyük İskender” lakaplı S.B., olduğu tespit edildi. Şenesenevler’de oturan S.B’nin evine baskın yapan polis ekipleri, evde bulunan S.B ile birlikte E.T, H.B.A. ve A.H,’yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada 808 adet jamaikan, 171 adet extacy uyuşturu hap, 120 gram esrar, 15 adet mermi ve 500 lira para ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelerin piyasa değerinin yaklaşık 150 bin lira olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan 4 kişi emniyet müdürlüğünde yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevkedildi. Mahkemeye sevkedilen 3 kişi serbest bırakılırken daha önce de uyuşturucu nedeniyle sabıkası ve 4 ayrı aranma kararı bulunan S.B., tutuklanarakcezaevine gönderildi.

Etiketler: » »