logo

Çocukların Ramazan Çoşkusu

Çocukların Ramazan Çoşkusu

pendik-te-ramazan-etkinlikleri-4886109_2559_oPendik’te ramazan coşkusunu bu kez çocuklar yaşadı. Pendik Belediyesi’nin açıklamasına göre, belediyenin kendileri için düzenlediği iftara katılan yüzlerce çocuk, Çamşeşme Parkı’nın açılışını yaptı.

Park alanında kurulan iftar sofrasında bir araya gelen çocuklar, eğlenceli vakit geçirdi.

Çocuk iftarında 7-13 yaş arası 400 çocuk, iftar sofrasında buluştu. İftar programıyla gerçekleştirilen parkın açılış törenine, AK Parti İstanbul milletvekilleri Belma Satır ve Erol Kaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programında, Pendik Belediyesi Çocuk Korosu ve engelli Rabia Aytek konser verdi.

İftardan sonra gerçekleştirilen açılış töreni öncesi çocuklara hitap eden Belediye Başkanı Kenan Şahin, daha önce var olan parkın dinlenme amaçlı olduğunu belirterek, çocukların fazla yararlanamamasından dolayı düzenlemeye gittiklerini belirtti.

Çocukların daha fazla vakit geçirebilecekleri oyun gruplarını parka eklediklerini aktaran Şahin, “Son 4,5 yılda ilçemize 235 park kazandırdık. Çocuklarımızın çevreyle ve doğayla iç içe olmaları, daha çok aktivitede bulunmaları için parklar yaptık. Çocuklarımıza sevgimizi onlar için çalışarak ortaya koyabiliriz” ifadelerini kullandı.

Etiketler: » » » » » » »