logo

Geleceğin Pehlivanları Pendik’te Yetişiyor

Geleceğin Pehlivanları Pendik’te Yetişiyor

fft64_mf1544887652. KırkpınarYağlı Güreşleri’nin en dikkat çekici ekiplerinden biri, Pendik Belediyesi’nin desteğiyle er meydanına gelen Kavakpınar Adil Erdem Bayazıt Ortaokulu Güreş Takımı’ydı. Kendisi de tanınan bir pehlivan olan beden eğitimi öğretmeni Adem Altun’un çalıştırdığı minik sporcular, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin’in desteğiyle geldikleri ilk Kırkpınar’da takdir topladı.

Kırkpınar’da belediye takımlarına karşı mücadele eden tek okul ekibi olan Adil Erdem Bayazıt Güreş Takımı Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki minder ve yağlı güreş organizasyonlarında mücadele ediyor. Gençler hem spor yaparken hem de aldıkları ödülleri cep harçlığı yapıyor. Antrenör Adem Altun, “Başta güreş olmak üzere sporda Pendik’te önemli çalışmalar yapılmakta. Belediye Başkanımız Sayın Salih Kenan Şahin ve Okul Müdürümüz Ersoy Akdağ spora büyük destek veriyor. Kendilerine çok teşekkür ederiz. İnşallah belediyemizin desteğiyle yakın zamanda kulübümüz kurulacak. Ramazan ayından sonra Elmalı, Söğütlü gibi önemli yağlı güreş turnuvalarına katılacağız. Çok iyi öğrencilerimiz var, ilçemizin adını en iyi şekilde duyuracağımıza inanıyorum” dedi.

Bu arada Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Yaman Sarayiçi’ne gelerek Pendikli sporcuları yalnız bırakmadı.(Radikal)

Etiketler: » » » » » »