logo

Hedef Avrupa Şampiyonluğu…

Hedef Avrupa Şampiyonluğu…

Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye Şampiyonluklarını Toplamaya Devam Ediyor

Güreşte elde ettiği Türkiye derecelerinin ardından Tuzla Mahir iz Anadolu İmam Hatip Lisesi son olarak karatede Türkiye Şampiyonluğunu elde etti.

Tuzla Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden 9-A Sınıfının başarılı öğrencilerinden Gürkan Üçüncü Antalya’da katıldığı Türkiye Gençler Wushu Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olarak Avrupa şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek.

Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Budokaido Kyokushin Türkiye Şampiyonasında Tuzla Mahir İZ Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Başarılı Öğrencisi Gürkan ÜÇÜNCÜ kilosunda Türkiye Şampiyonu oldu.

20 Mart’ta sona eren olan şampiyonada, alt minik, minik, yıldız, ümit, genç, büyük, veteran kategorilerinde yaklaşık 49 ilden 586 sporcu katıldı.

Gürkan ÜÇÜNCÜ ilk sırayı alan sporcu olarak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı .

Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mustafa ARSLAN : ” Öğrencimiz Gürkan Okulumuzda derslerinde de çok başarılı bir öğrenci , kendisi dönem birincimiz. Efendiliği ve örnek davranışlarının yanı sıra böyle başarıları ile de göğsümüzü kabartıyor. İmanlı, inançlı ,dindar ve şuurlu bir nesil yetiştirmeyi amaçladığımız okulumuzda öğrencimizin yaptığı sporun da bu amaca hizmet ettiğini görmek bizleri ayrıcı gururlandırmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyorum. İnşallah Milli Takımda ve Dünya şampiyonasında da görürüz. Avrupa Şampiyonasında kendisine başarılar diliyoruz. “ dedi.

Aynı zamanda Şeyh Şabani Veli Kuran Kursunun da öğrencisi olan Gürkan Üçüncü’ yü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler: »