logo

Kader beni belediye başkanlığına itti ama…..

Kader beni belediye başkanlığına itti ama…..

Tuzla belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İstanbul Anadolu Yakasında görev yapan yazılı, görsel ve internet medya kuruluşlarında görevli basın mensuplarını Tuzla Ayyıldız Tesislerinde sahur yemeğinde ağırladı.

Tuzla ve genel konular üzerine bilgiler veren Tuzla belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı gazetecilerin tüm sorularına cevaplar verdi.

 

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Tuzla’dan en az %60’ı hedefliyoruz.

Halkın derdini tasasını bilen bir Cumhurbaşkanımız olması beni çok mutlu eder. Tayyip Beyi sonuna kadar destekliyorum. Eğer onu desteklemek suç ise suçda işliyorum. Herkesinde Tayyip Beyin seçilmesi istediğinide biliyorum. Bundan dolayı Tuzla’da Tayyip Beye %60 oy çıkacaktır.

 

Halk beni seviyor….

Yerel seçimlerde esnaf ziyaretinde bir bayan esnaf, Şadi Bey siz Tuzla’ya çok güzel hizmetler sundunuz, yatırımlar yaptınız, vizyon projeler ortaya serdiniz. Sizi çok beğeniyor ve seviyorum. Ama oyumuda size vermeyeceğim. Dediğini hatırlatan Şadi Yazıcı halk ile çok güzel köprüler kurduk dedi.

 

İşten çıkarmalar devam edecek……

Bir gazetecinin işten çıkarmalar devam edecekmi sorusu üzerine “Ben hiç bir zaman kişilerle uğraşmadım. Fakat kurumsal manada problem ve dengesizliklerin karşısında oldum. Belediyede çalışıp beni sevmeyebilirsin. Ama gidip rakibin evinde sohbet edersen cezanı bulursun. Bunuda kesinlikle bireysel düşünmüyorum. Belediyede çalışan ve başka partili olan bir çok kişi var. Onlara dokunuyormuyum. Bu insanlar çocuklarını düşünmüyorsa ben niçin düşüneyim.Bundan sonrada ne gerekiyorsa onu yapacağım.

 

Siyasete devam…..

Eser bırakmak çok önemli. Keyifli ve mutluluk veren bir iş. Ben belediye başkanlığını hiç düşünmemiştim. Genel siyaseti istiyordum. Ama kader beni yerel siyasete itti. Ama belediye başkanı kalmak istemiyorum. Genel siyaset yapmak istiyorum. Kader nereye iter bilemem .

 

Etiketler: » » »