logo

Kartal Musiki Derneği’nin adı değişti.

Kartal Musiki Derneği’nin adı değişti.

KARTAL MUSİKİ DERNEĞİNİN ADI DR. ARİF ŞANLI MUSİKİ DERNEĞİ OLDU

Kartal Musiki Derneği Olagan Genel Kurul Toplantısı Dernek Merkezinde yapıldı. Başkanlığıa tekrar Dr. Arif Şanlı seçildi. Dernekte kongresinde yapılan değişiklikle bundan sonra derneğin adı Dr. Arif Şanlı Musiki derneği oldu.Dernek genel kurulunda bir konuşma yapan dernek başkanı Arif Şanlı şunları söyledi.

 

Bu sene 20.yılını dolduran derneğimizin genel kurul toplantısına hoş geldiniz diyor hepinize saygılar sunuyorum.Derneğimizin en önemli hedefi , derneği vakıfa dönüştürmek ve derneğin kendine ait kalıcı bir yere sahip olmasıdır.

Ayrıca derneğimiz Türk müziğini genç nesile yaymak ve sevdirmek için projeler hazırlayarak ve uygulama için gerekli girişimleri yapacaktır. Yurt içi ve yurt dışı konserleri de hedeflerimiz arasındadır.

AÇTIĞIMIZ YENİ KURSLARLA BİR ÇOK ÖĞRENCİ YETİŞTİRDİK

Enstrüman kursları olarak; keman, ud, kanun, ney, ud, tanbur, gitar, piyano ve bağlama dersleri verilerek derneğimizde bir çok öğrenci yetiştirilmiştir. Gerek koro şefleri, gerekse enstrüman kurs hocalarımız ve nazari ders hocalarımız konusunda uzman, tecrübeli ve genelde konservatuar mezunu hocalardır.

YILDA 5 HALK KONSERİ YAPILMIŞTIR

Yılda ortalama İstanbulun çeşitli salonlarında olmak üzere 4-5 halka açık konserler yapılmıştır.

RUTİN KONSERLER DIŞINDA ÇEŞİTLİ KONSERLER YAPTIK

Rutin konserler dışında Yeşilçam konseri, Neyzen Tevfik ve Mehmet Akif Ersoy’u anma, N.Fazıl Kısakürek anma konserleri, Mevlevi ayin, sıra gecesi, Avni Anıl, Suat Sayın konserleri, 45lik plaklar, düet konser, Erol Sayan onuruna, Gündoğdu Duran onuruna                   konserler, solistler geçidi, Sağlık Müdürlüğü Tıp Bayramı özel konseri, siz isteyin biz söyleyelim konserleri yaptık.

BU KONSERLERİMİZDE BİZE BİR ÇOK ÜNLÜ ŞANATÇI EŞLİK ETTİ

Bu konserlerin bir kısmında Zekai TUNCA, Belkıs ÖZENER, Ayşe TAŞ, Seda GÖKKADAR, Mehmet ÖZKAYA ve derneğimizden Çağdaş SUSEVEN ve Füsun BATUM solist sanatçı olarak yer almışlardır.

Dernegimiz Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Huzur evine halk müziği ve sanat müziği konserleri yapmıştır. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde mevcut çalışmalarımız artarak devam edecektir. Sosyal ilişkiler ve sosyal akvitelere ağırlık verilecektir diyen Şanlı genel kurul toplantısının derneğimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi

3 YIL SÜREYLE GÖREV YAPACAK OLAN YENİ

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ AŞAGIDAKİ İSİMLERDEN OLUŞTU.

Dr.Arif ŞANLI- Başkan, Tıp Doktoru,Doçent
Hakan ÇİÇEK- Başkan Yardımcısı, Özel sektörde Müdür
Vedat ÖZBAŞ-Sayman, Em.Din Görevlisi
Betül BELGEN-Sekreter, İş kadını
Ercan BOSTANCIOĞLU-Üye, Film ve Tiyatro Sanatçısı
Güven OBALI-Üye, Yeminli Mali Müşavir
Hasan ARPACI-Üye, Kimya Mühendisi,Mütahhit