logo

Medya Masa Tenisi Turnuvası Pendik’te yapıldı…

Medya Masa Tenisi Turnuvası Pendik’te yapıldı…

Herkes Salona…

” 2 Milyon Kişiye Masa Tenisi Oynatıyoruz” projesi kapsamında, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından, Pendik Belediye Spor’un ev sahipliğinde, Pendik Sülüntepe Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonunda Medya  Mensupları arası Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.
Renkli görüntülere sahne olan turnuvada; 50 yaş altı kategorisinde Yalova Hayat Gazetesinden Engin Kömürlü birinci, Masa Tenisi Dünyası’ndan Murat İlter ikinci, HaberTürk TV’den Ceyhun Şanlı üçüncü sırayı aldı.
55 yaş altı kategorisinde Akşam Gazetesinden Yetkin Etkin birinci, Yeni Birlik Gazetesinden Mustafa Yaşar ikinci, Fotospor’dan Nihat Karamehmet üçüncü oldu.
60 yaş kategorisinde Spor Meydanı Gazetesinden Muzaffer Batumlu birinciliği elde ederken, Yeni Çağ Gazetesinden Barbaros Özsoy ikinci, Rumeli TV’den Sinan Beratlıgil üçüncü sırayı aldı.
65 yaş altı kategorisinde Önce Vatan Gazetesinden Erden Aktoğu birinci oldu. Türkiye Gazetesi’nden Ahmet Tüzün ikinci, Son Söz Gazetesinden Ali Taşdemir üçüncü sırayı aldı.
Bayanlar kategorisinde Spor Vitrini’nden Serpil Aktoğu birinci, Spor Postası’ndan Nezahat Taşdemir ikinciliği elde etti.
Açık Yaş Kategorisinde ise birinciliğin sahibi, finalde Önce Vatan Gazetesinden Erden Aktoğu’nu mağlup eden  Yalova Hayat Gazetesinden Engin Kömürlü oldu.  Masa Tenisi Dünyası’ndan Murat İlter ve Türkiye Gazetesi’nden Ahmet Tüzün ise üçüncü sırayı elde ettiler.

Turnuva sonunda dereceye giren Basın Mensuplarına madalyalarını Pendik Belediye Spor A Bayan takımının Milli sporcusu Sanem Ezgi Şahin verirken, Turnuvaya katılan tüm basın mensuplarına Pendik Belediye Spor ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Turnuvada çifte birincilik elde eden Yalova Hayat Gazetesinden Engin Kömürlü, ”Çok güzel bir organizasyon oldu. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’na bize bu imkanı verdiği için teşekkür ederiz. Pendik Belediyesi ve Pendik Belediye Spor da çok başarılı bir ev sahipliği yaptılar. Çok keyifli bir hafta sonu geçirdik” dedi.
65 yaş altı kategorisinde birinci, Açık Yaş kategorisinde ise ikinci olan Önce Vatan Gazetesinden Erden Aktoğu ise ”Her şeyden önce Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun yaptığı bu etkinlik, diğer spor branşlarına da örnek olmalı. Spor ihtisas branşları farklı, bazıları hayatlarında ellerine hiç raket almamış bu kadar Medya Mensubunu, Masa Tenisi ortak noktasında, bu kadar güzel bir organizasyonla bir araya getirenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir branşı anlamanın ve öğrenmenin en güzel yolu, o spor branşını yapmaktır. Bir sonraki Medya Turnuvasını iple çekeceğiz” diye konuştu.

Etiketler: »