logo

Saadet’in Tuzla adayı Ahmet Dikici oldu

Saadet’in Tuzla adayı Ahmet Dikici oldu

Saadet Partisi’nin Küçükçekmece Arena Mega’da düzenlediği aday tanıtım şöleninde belediye başkan adayları açıklandı.

Yediden yetmişe sabah saatlerinden itibaren Küçükçekmece’ye akın eden Milli Görüşçüler, şölenin yapılacağı salonu hınca hınç doldurdu. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın katılımıyla gerçekleştirilen şölende İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selman Esmerer kamuoyuna takdim edildi.

Hizmet istiyorsanız, adres belli Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’dir

“Amacımız sadece belediye başkanlarımızı açıklamak değil. Aynı zamanda yüce milletimize seslenmek, yönümüzü, istikametimizi milletimize çevirmektir. Biz bugün dünyanın göz bebeği İstanbul’umuzdayız. “Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u” diyen Fatih Sultan Mehmet’in payitahtındayız”  ifadeleriyle konuşmasına başlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Önümüzde bir seçim var. Bu seçim sadece belediye başkanlığı seçimi değildir. Bu aynı zamanda Türkiye’nin istikametini tayin etme seçimi olacaktır. Ey milletimiz! Siz Batı’ya mahkum değilsiniz. Haçlı birliğine muhtaç değilsiniz. Aziz milletim Avrupa Birliği’ne, Haçlı birliğine mecbur değil. Yönünü Batı’ya çeviren taklitçi partilere mecbur değilsiniz. Önümüzdeki seçimler taklitçi partilerden kurtulmak için bir fırsattır. Hizmet istiyorsanız adres bellidir; Saadet Partisi’dir. Temiz toplum, temiz siyaset, temiz yönetim istiyorsanız adres Saadet Partisi’dir. Başka yönlere kaymış olan bir kısım gafil kardeşlerimiz partimiz farklı ama biz de Milli Görüşçüyüz diyorlar. O kardeşlerime hatırlatmak istiyorum Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’dir” dedi.

İstanbul için 7 muhteşem proje

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selman Esmerer adaylığı ilan edildikten sonra kürsüye çıktı. Esmerer, “Biz hizmet etmek için geliyoruz. Önce insan diyoruz. Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğumda İSKİ’de su fiyatlarını yüzde 50 indireceğim.

PEMBE metrobüs projesini uygulayacağız. Öncelikle hassasiyetleri yüksek bacılarımıza müjde veriyoruz. Metrobüslere binmek adeta bir savaş vermeyi gerektiriyor. İşe gidiş ve dönüşlerde balık istifiyle yolculuk ediliyor. Biz diyoruz ki 3 metrobüsten biri pembe gelecek. İsteyen istediği metrobüse binebilir.

SEÇTİKLERİNİ Denetle (SEDE) projemiz var. Bugün gelinen noktada belediye başkanları patron, millet de onların kölesi anlayışı var. Bunu ortadan kaldırıp şeffaf ve dürüst belediyeciliği getireceğiz. İhaleler şeffaf olacak. Belediye başkanının çocukları racon kesemeyecek, ihale alamayacak. Bunları istiyorsanız Saadet Partisi diyeceksiniz. İlçe belediyeleri, mahallelilerle toplantı yapacak. Başkan halk tarafından denetlenecek.

TİNERCİLER, hırsızlık ve gasp olayları İstanbul’un dehşeti haline gelmiştir. Önce Ahlak ve Maneviyat projesini ortaya koyacağız. Tinercileri rehabilite edeceğiz.

ÇARPIK kentleşme ve bunun sonucu İstanbul’da çekilmez bir trafik sorunu oluşmuştur. İstanbul’u TOKİ ile şekillendiren İBB ve hükümet İstanbul’u mahvetmiştir. Her İstanbullunun 3-4 saati trafikte geçmektedir. İstanbul, Moskova’dan sonra ikinci trafik sorunu yaşayan şehir haline gelmiştir. O İstanbul ki dünyanın başşehri, hilafetin merkezi İstanbul, mimarinin merkezi İstanbul o eski günlerine geri dönecek. İstanbul’un siluetini bozdular. İstanbul’un yaşam kalitesi düştü. İstanbul göç noktasında alacağını almıştır. Çılgın proje dedikleri yeni imar alanlarıyla 40 milyonluk İstanbul hedefleyen iktidar çıldırmış olmalı. İstanbul’un altyapısı bunu kaldırmaz. Bütün ilçelerde park sorununu çözeceğiz. Deniz taşımacılığını en verimli şekilde kullanacağız.

BELEDİYELERİN tamamına yakını borç batağında. Hepsi her sene borçlarını artırıyor. Erbakan hocamız havuz sistemini kurmuştu. Biz de İBB ve diğer ilçe belediyelerini borç batağından kurtaracağız.

HER İstanbullu evinde kullandığı elektronik cihazlarla 10 kilovat elektrik tüketiyor. 70-80 TL civarında fatura ödüyorlar. Doğalgaz kış ayında cep yakıyor. Buna da ortalama 200 TL fatura ödeniyor. Mili Görüşçü elektrik mühendislerimizin çalışması bu yüksek faturalara çare olacak. Mühendislerimizin buluşu elektrik ve doğal gaz faturalarını büyük ölçüde aşağı çekecek. İlk yatırım maliyeti çok yüksek olmayan bu cihaz enerjide bir devrim niteliği taşıyor.

Picture 4Tuzla Adayı Ahmet Dikici…. Kartal Adayı İsmail Kızılgöz… Pendik Adayı Mahmut Kılıç…

Tuzla Belediye Başkan Adayı Ahmet Dikici, Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Yusuf Dal, Avcılar Belediye Başkan Adayı Ender Esinler, Bağcılar Belediye Başkan Adayı Beşir İstemi, Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Ali İhsan Gündoğdu, Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ramazan Boyalık, Başakşehir Belediye Başkan Adayı Neşet Çevik, Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İsmail Acar, Beykoz Belediye Başkan Adayı Selman Yücel, Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaya, Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mahmut Ustahaliloğlu, Esenler Belediye Başkan Adayı Erol Urhan, Eyüp Belediye Başkan Adayı Celal Çoban, Fatih Belediye Başkan Adayı Lütfi Kibiroğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay, Güngören Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çelebi, Kadıköy Belediye Başkan Adayı Bekir Cesur, Kağıthane Belediye Başkan Adayı Zeynel Keskin, Kartal Belediye Başkan Adayı Ali İsmail Kızılgöz, Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Varol Şahin, Maltepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Akın, Pendik Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Recai Demiryürek, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Dural, Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı, Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Arıkan, Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hasan Akpınar, Şişli Belediye Başkan Adayı Engin Yılmaz,  Ümraniye Belediye Başkan Adayı Yusuf Yüksel, Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Yahya Kemal Hayırlıoğlu

İstanbul Akp Ya da Chp’ye Mahkûm Değil

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selman Esmerer konuşmasında “Gün artık Milli Görüş’e dönüş günüdür. 30 Mart inşallah bu milletin özüne dönüş günü olacaktır. Rüşvetçinin alternatifi rüşvetçi olamaz, yolsuzluk yapanın alternatifi yolsuzluk yapan olamaz. Bunların alternatifi ancak doğru dürüst, çalmayan, çırpmayan Milli Görüş kadrolarıdır.

Hepsi birbirinden değerli, birikimli, donanımlı, bu millete sevdalı, hizmeti ibadet bilen adaylarla geliyoruz inşallah. Kapitalizmin meydana getirdiği sağ gözü dolar, sol gözü euro gören yöneticileri çöpe atma zamanı gelmiştir.

Değerli Milli Görüşçüler, sağ gözü Allah’ın rızasını sol gözü milletin bekasını gözeten yöneticiler geliyor. Ey İstanbullular şunu iyi bilin ki siz AKP’ye ya da CHP’ye mahkûm değilsiniz. Bir kavga, bir kutuplaşma üzerinden gidiyor bu ülkede siyaset. Bu tavır bu millete yapılan en büyük kötülüktür. Güneş balçıkla sıvanmaz. 31 Mart her şeyin aslına dönme günüdür” dedi.

 

Etiketler: » »