logo

Son Dakika : Tuzla’da Trafik Kazası

Tuzla’da ana yola kontrolsüz ve süratli giren sürücü, kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedince kamyonla çarpıştı. Kazada araç içinde sıkışan otomobil sürücüsü itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Orhanlı kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, 34 TD 126 plakalı aracın sürücüsü Muhittin Yavuz, yan yoldan ana yola kontrolsüz ve süratli girince aynı istikametten gelen Yüksel Eraslan yönetimindeki 34 GY 7697 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile araçlar savrulurken Muhittin Yavuz, aracın içine sıkıştı. Olay yerine sevk edilen 112 ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla sürücü sıkıştığı yerden çıkartılarak, Tuzla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kazaya karışan kamyon sürücüsünü ifadesini almak için polis merkezine götürdü. İtfaiye ekipleri kaza yapan araçta yaptığı incelemenin ardından olay yerinden ayrıldı.

Kazaya karışan kamyonun sürücüsü Yüksel Eraslan, “Arkadaş çok hızlıydı. Yan yoldan birden ana yola önüme fırladı. Ben sağ şeritten kendi yolumdan geliyordum, vurmamak için kaldırıma bile çarptım ama kaçamadım” dedi.

Kazaya ilişkin inceleme sürüyor.