logo

TUGADER TUZLA’YI BİR ARAYA GETİRDİ.

TUGADER TUZLA’YI BİR ARAYA GETİRDİ.

Tuzla Sanayi Sitesi Kooperatifi Ana Sponsorluğunda gerçekleşen Tuzla Gazeteciler Derneği (TUGADER) 1.Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası bugün Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi spor salonunda muhteşem bir açılış ile başladı.

TUGADER TUZLA’YI BİR ARAYA GETİRDİ.
 TUGADER TUZLA’YI BİR ARAYA GETİRDİ.

Tuzla Sanayi Sitesi Kooperatifi Ana Sponsorluğunda gerçekleşen Tuzla Gazeteciler Derneği (TUGADER) 1.Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası bugün Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi spor salonunda muhteşem bir açılış ile başladı.

Tuzla Gazeteciler Derneği 1. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasına AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır,Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi  Yazıcı, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Eyüp Sabri Öksüz, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı İbrahim Özdem Koçer, Tuzla Piyade Okulu Komutanı Yavuz Selim Turan ,Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman ve Personeli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Belediye Meclis Üyesi Ebubekir Taşyürek, Tuzla AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla DP İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran, Tuzla Saadet Partisi İlçe Başkanı Resul Kılıç, Tuzla BBP İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Tuzla İyi Parti İlçe Başkanı Recep Karaot, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Tuzla Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Kinsiz, Tuzla AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Suat Durak, Tuzla Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Murat Kant, Kasım Durmaz, Tuzla SGK Müdürü Gökhan Çıkrıkçı, Tuzla İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Karakaşlı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hacı Osman Yırtıcı, Aydın Bora, Tuzla İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin Çangır, Tuzla İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Akif Güner, İBB Tuzla İlçesi İtfaiye Grup Amiri Metin Özçelik, Tuzlaspor A.Ş Başkanı Murat Erdoğan, Tuzla Belediyesi Hemşehri  Dernekleri Başkanı Recep Demir, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, 15 Temmuzun kahramanlarından biri Tuzla Gazisi Üzeyir Civan, Tuzla İlçesi Muhtarları, Tuzla Belediyesi Birim Müdürleri,Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli, Tuzla Kaymakamlığı Personeli, Tuzla’da bulunan okullarımızın Müdür ve yöneticileri ile öğretmenlerimiz, Tuzla İş Adamları Derneği ve Tuzla Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Erkan Yavuz Atagün, Tuzla Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Kanıtoğlu, Levent Ayaz, Murat Kant, Erdal Ayaydın, Tuzla Gazeteciler Derneği Onursal Başkanı Hakan Manici, Tuzla Kahve Deryası’nın  sahibi Tuzlaspor A.Ş Yöneticisi Ali Kanıçok, Tuzla Yeşilay Başkan Yardımcısı Aytekin Akkurt, Tuzla Şifa Spor Kulübü Başkanı Mehmet Uşen ve Tuzla halkı Katıldı.

Tuzla Gazeteciler Derneği Başkanı Oğuzhan Bayrak, Başkan Yardımcısı Erkan Şensoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri misafirlerini kapıda karşıladı. Başkan Oğuzhan Bayrak ile beraber turnuvanın komisyon görevlileri Erkan Şensoy, Veysel Çelik ve Doğan Şerefli, Genel Sekreter Murat Çaltepe, Yönetim Kurulu Üyeleri Kaan Murat Manici, Levent Ayhan, Halil Güler, Mükremin Özkaya, Ufuk Gersman, Serap Durmaz, Emine Demir, İbrahim Dinç ve Halil Topal sabahın ilk saatlerinden itibaren salonun hazırlığı, organizasyonun kusursuz olması için çalışmalarını tamamlayarak açılışta tüm misafirlerle tek tek ilgilendiler.

Turnuvanın karşılaşmalarını yöneten hakem 4’lüsü ise Mustafa Karakoca, Ahmet Akdeniz, Songül Bartu ve Doğukan Altıntaş’tan oluşan Beden Eğitimi Öğretmenlerimizden oluştu.

Tuzla Gazeteciler Derneği 1. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı İbrahim Özdem Koçer, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Bora, Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin Çangır, Tuzlaspor A.Ş Başkanı Murat Erdoğan, Tuzla Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Erkan Yavuz Atagün, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Ayaz ve Erdal Ayaydın, DP Parti Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran, Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç, Tuzla Gazeteciler Derneği Başkanı Oğuzhan Bayrak ve Başkan Yardımcısı Erkan Şensoy’un oynadığı 2 setlik gösteri maçı ile start verdi.

Tuzla Gazeteciler Derneği 1. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası gösteri karşılaşmasının ardından turnuvanın ilk maçında Tuzla Yeşilay ile Tuzla İMKB MTAL ve ikinci maçında Tuzla Vala Gedik Özel E.M ile Tuğrul Bey A.L karşı karşıya geldiler.

TUZLA YEŞİLAY 0   – TUZLA İMKB MTAL 3

1. Set 13-25

2. Set 10-25

3. Set  21-25

TUZLA İMKB MTAL tur atladı

TUZLA VALA GEDİK ÖZEL E.M: 3  – TUĞRULBEY ANADOLU LİSESİ: 0

1.Set 25-19

2.Set 25-21

3.Set 25-22

TUZLA VALA GEDİK ÖZEL E.M tur atladı

Her iki karşılaşmada da rakiplerine set vermeyerek 3-0 skor ile yenen Tuzla İMKB MTAL ve Tuzla Vala Gedik Özel E.M takımları bir üst tura geçmeye hak kazandı.

Tuzla Gazeteciler Derneği olarak ilk organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmayan ve onurlandıran, Vekilimize, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcımıza, Emniyet Müdürlerimize, Komutanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Tüm Kurum Müdürlerimize, Misafirlerimize, Derneklerin ve Kulüplerin Başkan ve Başkan Yardımcılarına Ana Sponsorumuz Tuzla Sanayi Sitesi Kooperatifine ve destek olan sponsorlarımız,  Pendik Şifa Hastanesi, Kahve Deryası, Tahıl Pastanesi ve Tuzlaspor A.Ş’ye teşekkür ederiz.

Ayrıca turnuvanın organizasyonunun yapıldığı, her konuda personeli ile bizlere destek olan  Tuzla Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Hançer’e de teşekkür ederiz.

Kaynak Tuzla Press

 

Etiketler: » » » » » » » » » » »