logo

Tuzla Bilgi Evi kayıtlarına başlanıldı.

Tuzla Bilgi Evi kayıtlarına başlanıldı.

Tuzla Belediyesi Acem’den sonra bir büyük projeye daha başlıyor.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri,

 

Tuzla Belediyesi Kültür Müdürlüğü Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi gibi büyük bir projenin ardından Bilgi Evleri Projesinide hayata geçiriyor.

 

Okul sonrası çocukların sokağın olumsuz ortamından uzaklaşmasını ve güvenli ve kontrollü bir ortamda ders çalışmasını ve aktivitelere katılmasını sağlayacak Bilgi Evleri projesi 15 Eylül 2014 tarihinden itibaren kayıtlara başlıyor ve Ekim alyı itibariyle hayata geçiyor.

 

Bilgi Evlerinde Neler Var?

–       Okul dışında derslere yardımcı olacak eğitmenler eşliğinde etütler,

–       Kişisel Becerilere göre kulüp faaliyetleri

–       Geziler, Eğlenceli etkinlikler,

–       Ödüllü genel kültür yarışmaları ve turnuvalar

–       Okul dersleri ile ilgili birebir etüt hizmeti

–       Sevgi, dostluk, yardımlaşma ve ilgi var.

 

 

Yayla Mahallesi, Orhanlı Mahallesi, Aydınlı Mahallesi ve Mimar sinan Mahallelerinde toplam 4 adet açılacak olan Bilgi Evleri için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı “Göreve geldiğimiz günden beri Tuzla’yı kültür ve eğitim merkezi haline dönüştürmek için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Bu projede bunlardan bir tanesi. Ekim ayı itibariyle şilmdilik 4 bölgede bilgi evlerinin kapılarını çocuklarımıza açıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sanat kurslarıyla, ders destek etütleriyle, sosyal kulüpleriyle, kültürel aktiviteleriyle zenginleştirilmiş bilgi evlerine herkesi bekliyoruz” dedi.

 

8-14 yaş gruplarının kayıt olabileceği Bilgi Evlerine 1 adet kimlik fotokopisi, 1 adet resim ile 08,30-17,00 saatleri arasında bilgi evlerinde ve Tuzla Belediyesinde kayıt yaptırabilirsiniz.

 

Etiketler: » »